Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

před 19 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Tak Kozel je dobrej, ovšem Starobrno tady piju běžně nepřijde mi nijak špatný, 

tato, jesli mi to strcis do huby, tak uz ti nikdy nedam pusu :D :D :D :D me starobrno tak nechutna, ale to i cerna hora, nebo ostravar enbo hlinsko a staropramen, strasny patoky...... neni nad desitku radegast, ta jedina drzi asahi beer chutove nad vodou.  

před 18 hodinami, Milan+ napsal:

Dneska už i to Starobrno se nechá,jen každé pivo má něco do sebe,pokud nemám na Plzeň,tak nekricim do světa,že je předřazena, doma si mohu dát Krakonoše za 12 z láhve,Radka za 19,ale když jdem s kámošema,tak mi nevadí ani Plzeň za 45.

tak to ti reknu uprimne, ze me teda Plzen za 45 (a to je jeste oproti Praglu levna) opravdu vadi. Nevidim jediny duvod proc mam s kamosem platit treba 60 kacek za pivo, kdyz si muzu za 25 dat toho Radka, nebo i 11 svijany strci uz bohuzel tu slavnou plzen do kapsy, a tech pivovaru je uz vice...., takze kdyz to shrnu, i kdyby byly dve hospody vedle sebe, jedna plzen za 45 a druha radegastovna s pivem za 47, tak pujdu do radegastovny.... :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná, že se Vám nebude zamlouvat můj návrh, ale navrhnul bych, aby byl srazový poplatek pro řádné členy (platící) například 50,-Kč. Není to tak vysoká částka (jako 100,-Kč) a navíc, by šla do naší klubové pokladnice. Je to jen můj osobní návrh.
  Jelikož pivo a ani alkoholu neholduji (nepiji), tak je mi jedno, jaké pivo se bude čepovat na srazu P-C. Jelikož jsem jihočech, tak jsem (nepijící) patriot značek piv, jenž se vyrábějí v jižných Čechách;).
Hlavní je, aby už ta ,,šaškárna", která je okolo covidu-19 skončila a vše bylo opět v normálu. Vždyť chybnost vyšetření na covid 19 je 60%, je opravdu podle mě dost velká. Sám jsem měl pouhý kašel, ale dle vyšetření jsem byl pozitiný a musel být v karanténě. Nechci nikterak zlehčovat současný stav, ale už to zavání politikou a byznisem. Jsou i závažnější nemoci (rakovina, HIV, Motýlí nemoc a mnoho dalších), ale ty jako by najednou nebyli.
Přeji všem, ať se jim nemoci vyhýbají a jsou zdraví, i když v současné počasí nahravá chřipce a nachlazení.

 Snad nám letos vyjde sraz P-C. Držím palce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, HanysR napsal:

@ScratchHlavně ten svůj názor na Ostravar neříkej nikde v Ostravě 🤣 Jen takové malé doporučení jinak pohoda 😁 Ale za Radegast máš malé bezvýznamné plus 🤣

Bydlim v hotelu veronika a chodim pres ulici na radegast, kdyz tam jsem 👍😉🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Cesta do Rumunska z důvodu restrikcí kolem Covidu definitivně zrušena, pokud se situace rozvolní až tak, že bude možné sraz P - C uspořádat, je vcelku reálné, že se na některé účastníky (hlavně ty, co známe :D ) rádi přijedeme podívat

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v tomto pripade jsem pesimista, vetsina lidi stejne opatreni jak to jde ojebava, takze ta cisla neklesaj, i pres to, ze se testuje v tovarnach..... takze lock down na ubytka a hotely do cervna.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná neklesají právě proto, že se masivně testuje skoro všude (více testů, více odchytů). 

Že by se masivně omezení ignorovala se mi nezdá - je-li někde více lidí pohromadě, většina má obličeje kryté (nejde-li o setkání antirouškařů, což je dle mého názoru skupina poměrně zvláštních lidí a osobně mě překvapilo kolik z mých přátel se mezi nimi vyskytuje). Jsem-li ale někde v přírodě nebo i ve městě sám a kolem mě široko daleko nikdo koho bych ohrozil, taky chodím nahoře bez = porušuju nařízení, ale vnitřně se domnívám, že si to dokážu obhájit. 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to že se masivně testuje no ta asi jo ale že by bylo více odchytů tak to si nemyslím.  V minulých dnech to i v TV říkali že záchyt pozitivních se v rámci testů uvnitř firem pohybuje do 3%  a jelikož to jsou antigenní testy tak ty musejí být ještě potvrzené PCR jestli tomu dobře rozumím a u těch dochází k tomu že spousta těch ve fabrice pozitivních z druhého testu vyjde negativní.  Nechci to sem tahat ale podle mě je to všechno už jen uměle natahovaný protože vždy když už to vypadá že by mohl být relativně klid tak se najde skupina která si chce hrábnout do korejtka tak se zase vymyslí nějaká další cipovina aby si mohl ukousnout další rádoby kamarád. Bohužel tohle všechno budou platit ještě vnoučata našich vnoučat.

Jo a přiznám se že hadr přes hubu nosím jen když jdu do obchodu jinak ne. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tomto případě asi musí každý začít sám u sebe,taky to vidím v okoli,jak najednou musí jet nakoupit jeden dlažbu a schání někoho s ičem,další ,že jedou Ikea na čerňák. Zase na ičo. Najednou má každý nutnost cestovat. Chápu ,že je to omezující,ale pokud se asi trošku neomezíme,tak o to déle to vše bude trvat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Smutný je, že je konec v nedohlednu. teď maj lufta z Velikonoc, v dubnu budou čarodějnice, v květnu oslavy konce války, v červenci svátky Cyril a Metoděj, prázdniny, dovolený, po prázdninách bude tlak na prvního září děti do školy, svatý Václav, no a pak zase Vánoce, Silvestr, lyžovačka a podobně.......
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě poslední věc k tématu dodržování omezení - ono kdyby ta opatření dávala aspoň rámcově pochopitelný smysl a byly za nimi jasně vidět výsledky, dodržovali bychom je všichni určitě snáz. Jestliže ale slyšíme jen o tom, že je třeba omezit to a to a ještě tamto a neslyšíme kdy ta omezení skončí ani jaká čísla jsou k ukončení potřeba, pak se holt nelze divit tomu, že je tu část lidí, co už je dodržovat nechcou. 

Blbý je i to, že ani vedení státu nemá představu co bude dělat za týden, za dva, měsíc nebo půl roku - jenom chce za každou cenu co nejdýl prodlužovat nouzový stav, páč v rámci něj se můžou dít věci, co by bez něj neprošly (nebo smrděly kriminálem pro aktéry) 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...