Vidlák14 1 Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se někdo nesetkal u Peugeota 3008 1.6 HDI 2009, že funguje pouze tlačítko otevírání /zavírání předního levého okna a vše ostatní (okno u spolujezdce,okna v zadu a ovládání zpětných zrcátek) nefunguje. Dík za rady l. Edited February 17 by Vidlák14 Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,419 Posted February 17 Share Posted February 17 Ahoj, odpověď neznám, ale prvně dopiš prosím o jakou 3008 se jedná, stačí rok výroby. A potom, víš co znamená zkratka FAP, že jsi dotaz vložil do sekce s názvem FAP? Quote Link to post Share on other sites
Vidlák14 1 Posted February 17 Author Share Posted February 17 Nevěděl jsem kam to dát máš radu kam s tím? Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,419 Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) Mám a zařídí to jeden z moderátorů. Hlavně prosím nezakládej jiné vlákno někde jinde. A uprav ještě název vlákna, třeba na Nefunkční ovladač oken Peugeot 3008. Název Peugeot 3008 toho moc neřekne. Edited February 17 by radim.1008 brixtr 1 Quote Link to post Share on other sites
Hafity 1,997 Posted February 17 Share Posted February 17 A co na to říkal autoelektrikář Quote Link to post Share on other sites
brixtr 2,830 Posted February 17 Share Posted February 17 @Vidlák14 přesunul jsem ti to do správné sekce, příště když ti někdo napíše ať nezakládáš duplicitní vlákno tak ho nezakládej to jsem smazal, pokračujte zde Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Fishman 3 Posted February 17 Share Posted February 17 Ahoj, já mám 3008, 1,6 VTi, 2009, měl jsem před dvěma měsíci obdobnou závadu, ale naopak, nefungovalo otvírání okna u řidiče, vše ostatní ano. Vadný panel ve dveřích, teda jen to jedno tlačítko, ale měnil se celý, plus spálený motorek. Nemůžu najít fakturu, ale ta celá sranda stála asi 8000. Pojistky byly dobré. Technik říkal, že u 5008 to opravují každou chvíli. Quote Link to post Share on other sites
Vidlák14 1 Posted February 17 Author Share Posted February 17 (edited) Panelem ve dveřích myslíš celý to ovládání oken a zrcátek? Edited February 17 by Péťa Necituj předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
Agrafik 388 Posted February 17 Share Posted February 17 Všechna tlačítka ovládájí jenom řidičovy dveře? Po zamčení auta svítí podsvícení ovladačů trvale? Quote Link to post Share on other sites
Vidlák14 1 Posted February 17 Author Share Posted February 17 (edited) Ne. Reaguje pouze tlačítko LP okna tak jak má,ale ostatní nereagují nijak. Po zamčení nesvítí. Edited February 17 by Péťa Necituj předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
Fishman 3 Posted February 18 Share Posted February 18 před 11 hodinami, Vidlák14 napsal: Panelem ve dveřích myslíš celý to ovládání oken a zrcátek? Jojo , ovládání oken i zrcátek. Fakturu jsem už dohledal, celé to stálo i s motorkem skoro 11000. Quote Link to post Share on other sites
Vidlák14 1 Posted February 18 Author Share Posted February 18 (edited) Ovládání okének a zrcátek jsem právě koupil nové , ale stále nefunguje. Edited February 18 by Péťa Necituj předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,419 Posted February 18 Share Posted February 18 Necituj předchozí příspěvek, když na něho reaguješ. Citace se používá, když se vracíš v příspěvcích zpět. Když to nefunguje s novým ovladačem, tak bude v problém v kabeláži. Tipuji, mezi dveřmi a sloupkem. Quote Link to post Share on other sites
Vidlák14 1 Posted February 18 Author Share Posted February 18 Dráty mezi dveřmi a sloupkem jsou v pohodě teď jsem se přeměřil. Quote Link to post Share on other sites
Agrafik 388 Posted February 18 Share Posted February 18 Diagnostiku a zkontrolovat, jestli je jednotka dveří "přihlášená" do BSI. Případně odpovelovat všechny prvky. Quote Link to post Share on other sites
Vidlák14 1 Posted February 18 Author Share Posted February 18 Už je to vyřešené šel jsem po drátech a jeden byl "upadlej" u pojistek. Dík moc za rady. radim.1008 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts