Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 307 sw sedačky


VojtouNerCZ

Recommended Posts

Čau. Protože brzy budou sedačky nové, nabízím za odvoz modrý sedáky do P 307 sw (řidič a spolujezdec + komplet druhá řada-pasují i do třetí řady).
Mají bag, loketku, výškově stavitelné, šuplíky, stoleček, výhřev nefunkční, je potřeba je trochu vyčistit (nic hrozného, ale v autě jezdí děti, tak se to na nich trochu podepsalo). Když si je nikdo neodveze, skončí buď ve sběru, nebo si z nich udělám křesla do sklepa. Časově na to nespěchám :)  Kdyby po nich někdo jo toužil, můžu k nim dát i tapce s modrou látkou. Možno klidně i po kusech.

1.jpg

Nevím, co je to za flek na týhle sedačce, ale opravdu není tak špinavá :D Zítra nafotím za lepšího světla fotky, který odpovídají realitě.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, sedačky jsou velmi pěkné na 19 let, až mne to překvapilo. Jestli jsou ještě volné přední, rád je využiju. Ty naše jsou v 288 t. Docela ošoupané od nastupování. Rád se pro ně zastavím jen nevím přesně termin. Počítám nejpozději do konce března. Nejezdím z Buďějovic tímto směrem často.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Petr_P307SWNení problém počkají ve sklepě :) Jen ta řidičova je horší. Ještě to blejsknu. Budu rád, když ještě poslouží. Zapomněl jsem teda zmínit, že řidičova nemá konektor na bag a místo origo konektoru na pás je tam molex. Auto jsem koupil ve stavu, kdy ty dráty byly jen nakroucený do sebe a omotaný páskou. Takže jsem to vyřešil tak, že molex šel na pás, bag šel na pevno cínem (bohužel se mi tam molex neosvědčil kvůli kontaktu). Nicméně kdyby bylo potřeba a domluvili bychom se nějak předem, nebyl by problém to z tvých původních sdaček střihnout a napájet na tyhle (otázka max 30 minut). Jinak tyhle mají najetou 400xxx :) 

IMG_20210220_184053.jpg

IMG_20210220_184017.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Koukám že píšeš že mají i šuplíky. Kdybys je odvážel na vyhození a kdyby o ně neměl zájem Petr_307SW tak prosím ty šuplíky nevyhazuj. Stavil bych se pro ně. Jezdím co dva tejdny po 38 mezi Vysočinou a Mácháčem, tak bych na Old Kolín sjel . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šuplíky jsou připravený, takže až pojedeš, napiš. Dám vědět doma kdybych byl v práci. 

Hele jestli o ně máš fakt zájem, klidně je tu budu sušit ještě 4 měsíce, zrovna tyhle moc místa nezabírají, ale počítej s tím, že jsou ve sklepě takže budou trochu víc špinavý... Jen bych je tu nerad měl schovaný a pak dostal info, že zájem padá 😕

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zejtra dopoledne jedu z Vysočiny na sever , kolem Kolína po 38....Kolín tak cca 11 hod, + - , myslíš  že bych se mohl stavit pro šuplíky ? 

Hned jedu zpět a kolem Kolína to bude kolem cca 14 hod .

Kdyžtak pošli do SZ číslo, zavolal bych ti. Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

Omlouvam se že jsem ti sedačky blokoval. Asi je to spis kosmetika, teď je na poradu dne zatýkání do kufru a k řidiči na nohy. Sedačky nejsou úplně KO a dělat z auta voňavku nedává smysl.

Mel by jsi nejakou zkusenost s vodou v kufru? Jestli 307 SW ma nějakou slabinu kde hledat první? Do kufru teče když je auto čumákem do kopce, uvnitř pak voda steče asi kolem podběhů je to tam nejvice mokré, cca pred rokem jsem našel jedenkrát vodu ve stropnim osvětlení. 

Děkuji ti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • brixtr locked this téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...