Karel1993 1 Posted April 5 Author Share Posted April 5 foma2805, ty.. zatím jezdím na tu špatnou.. jenom do práce a zpět ale budu kupovat novou, a až se uvolní rampa tak ji budu měnit. každopádně tady napíšu jestli to bylo tím.. Quote Link to post Share on other sites
foma2805 9 Posted April 7 Share Posted April 7 Ok, jsem na příjmu. Apropos, minulý týden už bylo pěkně tak jsem přezul na letní abych nehuntoval zimáky, jednu zimu ještě odjezděj. A v úterý vyjdu z baráku do práce jen v tričku a mikině a všude sníh. Chvíli jsem přemýšlel jestli se mi to třeba jenom nezdá, ale hned mi začala bejt kosa (bylo asi -3°C) Navíc ty letňáky jsou spíš takový jako tichý, na rychlost na dálnici, jako na kamión. No, moje cesta do práce vypadala jak kdybych byl blondýna a jel v autoškole třetí opravky... Ale šlak ně netrefil Quote Link to post Share on other sites
foma2805 9 Posted Monday at 07:51 PM Share Posted Monday at 07:51 PM Karel1993, tak co, už jsi vyměnil lambádu? Nebo už jsi tu svojí tunu železa nechal přetavit na něco modernějšího? Quote Link to post Share on other sites
Karel1993 1 Posted 19 hours ago Author Share Posted 19 hours ago foma2805, jo vyměnil a tím to není teď jsem to týden zkoušel a furt to samé Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts