Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zbytečná agrese


ozzy56

Recommended Posts

Návštěvník

Bohužel tohle se na silnicích děje dnes a denně. Vojáček je blb a za své agresivní jednání ponese následky. Bába, těžko říct, jak to bylo...ale když už to tam někomu pošlu, tak se snažím buď uhnout, nebo na to prostě šlápnout, ať nemusí kvůli mé blbosti ostatní auta (jedoucí po hlavní) brzdit.

 

 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak píšeš, při tom dnešním provozu se to děje dnes a denně, ale že by mě pak napadlo to před tím autem zaflekovat, to nee--a to nechci tady ze sebe dělat miliuse 😉, pokud jedu sám, tak si od plic zanadávám po ostravsku, to jooo, nebo zatroubím, ale to je tak vše...

i když aj trubit jsem se odnaučil 😂, bo sem raz zatrubil a ten chuj jel za mnu až na parkoviště, jak vystupil, hned sem tušil pohromu--měl tak dva metry a 130 kilo 😯 tak sem mu řek, že sem trubil omylem, jinak bych tu dneska nepsal 🙈🤣, roztrhal by mě jak mokre noviny 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při těch km, co jsem najel, jsem si zvykl předvídat a hlavně zůstat v klidu. Jak píše Ozzy - jsou dny, kdy bych nic jinýho než klakson a brzdy nepoužíval... 

Já teda za volantem ani hlasitě nenadávám, maximálně si dotyčného někam zařadím a s mávnutím ruky pokračuju dál 

Jinak vybrzdit kohokoli až tak, že o mě zastaví, je debilita a divím se, že takovýmu vojclovi nesebrali i zbroják (co když mě v metru odbouchne když budu na eskalátoru dřív než on?) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chovat se jako to jelito zeleny, tak denne nic jinyho nedelam nez ze nekoho nekde vybzrduju. Takovych "dobroseru" co to na dalnici nacpou do levyho pod vyrazne rychleji jedouci auto, jen proto, ze je nekdo v pripojovaku... nebo jdou "na predjeti" doleva v 90, opet pod auto, ktery tam jede 130... Zpravidla to resim vykrikem v aute "C*****u zas****nej" a v 99,9% pripadu uz neresim ani klakson, ani dalkovky... bo to nema cenu. 

Ale chystam se kvuli tomu na kameru do auta. At to pak neni na moji vinu.

Upraveno uživatelem sitler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda nadávám pořád a většinou nahlas :D Nejvíc když stojím za někým na kruháku a on čeká, až v okruhu 100m nikdo nebude, aby na něj vjel. Ale pak, kyž občas mám firemní auto s automatem, tak se jim v duchu omlouvám, protože ta reakce na plyn v normálním režimu je strašná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Petr 3008

Někdy bych nadával skoro pořád, musím se ale pořádně hlídat, většinou mám za sebou lidi, tak to nejde. No, někdy to k udržení není 😁.  Vždyť to denně všichni vidíte, jak to na silnicích vypadá, to bysme museli být ve stresu non stop. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...