Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 sedačky FL na před FL


VojtouNerCZ

Recommended Posts

Čau. Vrhl jsem se do koupě sedaček na 307. Nyní mám v autě výhřev, boční bagy. Nové sedačky z faceliftu mají to samé, ale elektrika je o dost jiná. Co vše bude potřeba udělat abych sedačky zprovoznil na před faceliftu? Nějaké rozdíly které zatím pozoruji - krom časového relé (které mám i já) je na nových sedačkách modul viz foto, je to různě pozapojené přes držák pásu na hlavní konektor a zřejmě nějaký váhový senzor v sedačce. Prostě spoustu rozdílů. Tuší někdo na co je ona krabička a nemáte někdo schéma zapojení jak z face, tak predface? Ideálně spolujezdce i řidiče, co koukám, jsou tam rozdíly. 

 Ano, furt musím vymejšlet blbosti :D 

 

IMG_20210210_194555.jpg

IMG_20210210_194532.jpg

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • VojtouNerCZ changed the title to 307 sedačky FL na před FL

To ma akorad spolujezdcova sedacka- zatezova decka. Normalne ji ignoruj, krabicku vyhod. Airbagy a spinac pasu jsou stejne. Akorad mozna budou jine konektory, ale pokud si to predelas na puvodni konektory, tak no problem. Uz si to nepamatuju presne, jestli konektory od airbagu byly jine- taky jsem to tak prehazoval z FL na predFL, akorad to bylo bez vyhrevu. Konektor od zatezove decky staci pak zastrcit za molitan.

Upraveno uživatelem inoxing
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, já jsem to nezapojoval, protože kontrolky pásů nemám v oblibě a ani jsem nepatral, jestli by se to dalo dozapojit do BSI u predFL, kde tohle normalne nebylo (tim myslim dozapojit kontrolku pásů spolujezdce s dečkou). Minimalne v kodovani BSI nebude moznost to povolit. Kontrolka pásů u řidiče je originálně zapojená, 2 dráty, mikrospínač. Airbagy sedaček boční jsou 2dráty (žlutá+oranž) plus 1kostra stínění (nebo bez stineni, uz nevim). Výhřev jsem tehdy neměl a nedodělával, ale minimalne decky výhřevu budou stejny a jednotku výhřevu max přehodis s puvodni. Hlavne bacha na to, abys to nesplet s airbagama, jinak by to asi byl rachot.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...