Petuskaaa 1 Posted February 8 Share Posted February 8 Zdravim, mam peugeot 206+. Auto mi pocas preradovania samovolne vypne. Najčastejšie je to pri preradovani z 2 do 3. Auto uz bolo 3x v servise a stale sa chyba neodytranila. Diagnostika ukazala snimac kľuky. To sa vymenilo a aj tak auto vypina. Druhýkrát mi povedali ze nedobija alternator aj ten sa opravil no auto stale nejde. Vie mi s tym niekto pomôcť? Ďakujem Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,467 Posted February 8 Share Posted February 8 Mám sice dvě koule, ale ani jedna není křišťálová... tak budeš muset napsat motor Hafity 1 Quote Link to post Share on other sites
Petuskaaa 1 Posted February 8 Author Share Posted February 8 (edited) 1.4 i 55KW r.v 2010 Edited February 8 by Petuskaaa Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,593 Posted February 8 Share Posted February 8 jestli to dělá jen při řazení, tak prohlédni el. kabely kolem řazení na převodovce--někde tam se bude dotýkat řadící tyčka nějakého kabelu a zkratuje ho Quote Link to post Share on other sites
Petuskaaa 1 Posted February 8 Author Share Posted February 8 Ano robi to iba pri preradovani. Skusime popozerat. A ďakujem pekne ozzy56 1 Quote Link to post Share on other sites
Petuskaaa 1 Posted February 15 Author Share Posted February 15 Takze všetky kable pri pake su OK. Vie mi este niekto poradit kde hladat chybu? Ďakujem Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,041 Posted February 16 Share Posted February 16 Diagnostika byla univerzální (třeba Delphi), nebo přímo originál na Peugeot? Quote Link to post Share on other sites
Petuskaaa 1 Posted February 16 Author Share Posted February 16 Diagnostika nebola original Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,041 Posted February 16 Share Posted February 16 A ukázala snímač/čidlo jako takové, nebo OBVOD snímače/čidla? Mezi snímačem/čidlem a řídící jednotkou bývají překvapivě dráty/vodiče.... Quote Link to post Share on other sites
Petuskaaa 1 Posted February 16 Author Share Posted February 16 Jedine co diagnostika ukazala bol snimac klukoveho hriadela.ten sa vymenil a auti nejde. A diagnostika viac neukazuje ziadnu chybu Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,041 Posted February 16 Share Posted February 16 Tak nastartovat, ohřát a s nastartovaným motorem zkusit hýbat se všemi dostupnými el. svazky, zda se něco neprojeví.... Petuskaaa 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts