Béďa 1,789 Posted February 2 Share Posted February 2 (edited) Ahoj, auto samostatně nenabízím, nerozprodávám ale kluci z CarDoctors mě zatím ukecali, abych ji nerozložil na ND a nabídl někomu, komu by dělala ještě radost. Takže, pokud by někdo zvažoval pořízení GTi-6, může to být možnost právě pro tebe! Víc už těch aut fakt nebude. PS: pro více info prosím SZ.. Edited February 2 by Béďa Quote Link to post Share on other sites
Medvěd 1,653 Posted February 2 Share Posted February 2 Není to bejvalka Vvittyho? Quote Link to post Share on other sites
Béďa 1,789 Posted February 2 Author Share Posted February 2 ano, je to ona Medvěd 1 Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,419 Posted February 2 Share Posted February 2 Co je na ní špatného, že může z ní být jen projekt? Quote Link to post Share on other sites
Béďa 1,789 Posted February 2 Author Share Posted February 2 no, řeknu to asi takhle, nechci aby do ní někdo sednul a jezdil, to si na svědomí nevezmu.. pokud si jí někdo nechá udělat u kluků v CarDoctors kde vím že to bude TOP, jsem ochotný ji pustit ale jinak jí raději rozeberu na díly, tak jak byla první myšlenka této koupě.. Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,419 Posted February 2 Share Posted February 2 Takže slušně řečeno je to dojetý auto, které pro svůj další život potřebuje investici. Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,688 Posted February 2 Share Posted February 2 Je představa, kolik (cca +- 10tis) by stálo, aby to bylo v "origo" stavu? Quote Link to post Share on other sites
Béďa 1,789 Posted February 2 Author Share Posted February 2 @MJSytic tohle je strašně těžké říct ale mojím laickým pohledem vidím investici někde mezi 150-250tis. aby to bylo fakt TOP jako z fabriky.. @radim.1008 ano, bez investice se to v této fázi neobejde a to taky někde nepíšu.. Pokud bych neměl své GTi-6 udělal bych si jí pro sebe ale teď by to pro mě mělo smysl jen jako "závodní" náčení a na to nemám ani prostor ani volných 300tis. MJSytic 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts