Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hlasitost


Pidrman

Recommended Posts

Zdravím

 

Mam prosbu, Od léta vlastníme Peugeot 308 sw, rok výroby 2020, najeto 8 tis km. Stává se mi, že sednu do auta a nejde CD, radio a ani hudba přes Bluetooth ( když zvolím radio, nebo Bluetooth , tak to hned přeskočí na CD). CD se tváří že hraje ( podle ubíhajícího času přehrávání ), ale nic není slyšet. Jako by bylo aktivované MUTE, ale když zmáčknu tlačítko MUTE, tak místo MUTE, se mi ukáže nastavená hlasitost. Rolovací tlačítko hlasitosti ( změnu hlasitosti display ukazuje ) funguje

Pokaždé zabralo, vypnout, auto nechat chvilku vypnuté a po opětovném otočením klíčku bylo vidět aktivované MUTE, pak stačilo MUTE deaktivovat a vše bylo OK. Dnes to nezabralo. 

Napadlo mě, že bych si to MUTE nechtěně mačkal při vystupování, nebo nastupování. ale to je auto vypnuté a klíčky vytažené. 

 

Netuším kde může být problém :-(

Díky za reakce, Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když je to takhle nové auto, tak je v záruce. Tudíž nemá smysl se s tím trápit, ale rovnou kontaktovat prodejce a domluvit se s ním. Buď poradí na dálku, nebo se k němu bude muset zajet a vyřeší to na počkání. Nebo se založí reklamace a bude se řešit dál.
Pokud se to "stává", znamená to, že to není pokaždé, takže to může být klidně jen chyba SW (přehrají nový FW) a nebo to bude chyba HW a vymění "rádio", nebo tu část auta, která to způsobuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Si zvykneš. U nových aut je software nezvládnutý. Buďme rádi, že to jede. Mám taky auto z konce roku 2019, vím, o čem mluvím.

Hlavně, že to má desítku zbytečností, např. že mi to po vypnutí motoru svítí na nohy (proč proboha) a na tacháči se při každé příležitosti točí ta modrá kolečka.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec dobrý. Odpoledne jsem sednul do auta a vše bylo OK. Je pravda, že středový display dlouho načítal, asi restart.

 

V peugeotu mi říkali, že taky závisí, kdy otočím klíčkem a nastartuji, Správně "první poloha klíčku" nechat vše naběhnout a pak nastartovat. 

Je fakt, že jsem ráno pospíchal a možná vše nenaběhlo korektně. Prostě, je to tak chytrý auto, že jsme na něj krátký :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...