Luky.74 2 Posted February 1 Share Posted February 1 Neřešil už někdo u nové 3008 nefunkční topení, respektive na straně spolujezdce nefouká teplý vzduch. ☹ Quote Link to post Share on other sites
mildaf65 19 Posted February 1 Share Posted February 1 Jednou se mně stalo, že to netopilo vůbec, topení se probralo k životu samo od sebe asi po 50 km. Quote Link to post Share on other sites
Luky.74 2 Posted February 1 Author Share Posted February 1 Tak to se budu modlit, aby se mi ta strana u spolujezdce probrala sama, páč výměnu klapky v topení jsem absolovoval loni v létě u 407 rozborka auta - palubka ven, topení ven a rozčtvrtit vyměnit klapky a zase zborka a to se mi u ani ne 4letýho auta absolovovat nechce Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,481 Posted February 1 Share Posted February 1 je možné, že se zadrhla klapka vlivem velkého mrazu , jak je to všecko z plastu... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts