BAFICEK 4 Posted January 27 Share Posted January 27 Ahoj, mám Peugeot 508 SW GT 2012 a na řadící páce mi nesvítí světýlko nemá někdo zkušenost s výměnou žárovičky / led diody ? jestli se k tomu dá vůbec nějak dostat díky Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,440 Posted January 27 Share Posted January 27 zlomený kabel pod košilkou na GT dost častá závada.. vycvaknout rámeček kolem páky, zvednout košilku a najít přelomený kabel, zaletovat a bude to zase ouk MJSytic 1 Quote Link to post Share on other sites
BAFICEK 4 Posted January 27 Author Share Posted January 27 ok vyzkouším díky ChouLu 1 Quote Link to post Share on other sites
BAFICEK 4 Posted January 28 Author Share Posted January 28 před 21 hodinami, ChouLu napsal: zlomený kabel pod košilkou na GT dost častá závada.. vycvaknout rámeček kolem páky, zvednout košilku a najít přelomený kabel, zaletovat a bude to zase ouk mmm nějak to nejde nějakej tip ? na obrázku to vypada snadno v reálu už ne Quote Link to post Share on other sites
BAFICEK 4 Posted January 28 Author Share Posted January 28 před 22 minutami, BAFICEK napsal: mmm nějak to nejde nějakej tip ? na obrázku to vypada snadno v reálu už ne Jsou tam dva utržené dratky ale kam s nima to nevim Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,675 Posted January 28 Share Posted January 28 No asi k tomu druhému utrženému konci? Pořádně to rozeber. Tohle šolichání je k prdu Odpoj konektor od tlačítek a indikátoru zvoleného režimu (pokud to nejde bez toho) a přetáhni tu manžetu nahoru, ať k tomu můžeš Quote Link to post Share on other sites
BAFICEK 4 Posted January 28 Author Share Posted January 28 Tak a opraveno už svítíme tady je pár fotek dal sem to normálně na čokoládu potom znovu rozdělal a radši chytnul páskou aby nikde nezavazela ta čokoláda diky za rady MJSytic 1 Quote Link to post Share on other sites
jarokare 3,218 Posted January 28 Share Posted January 28 No fuj , čokoláda do auta nepatří Péťa and ChouLu 2 Quote Link to post Share on other sites
BAFICEK 4 Posted January 28 Author Share Posted January 28 (edited) nic lepšího po ruce nebylo možná až bude teplo to rozeberu celý a udělám jinak Edited January 28 by Péťa Necituj předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,481 Posted January 28 Share Posted January 28 provizorní oprava zpravidla vydrží do šrotování auta... Péťa, HanysR and Petr 3008 3 Quote Link to post Share on other sites
BAFICEK 4 Posted January 28 Author Share Posted January 28 (edited) tak ta čokoláda tam bude nesmrtelná to je fakt ale chtěl bych si tam vyměnit celej ten rámeček takže se k tomu vrátím Edited January 28 by Péťa Necituj předchozí příspěvek ozzy56 1 Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,675 Posted January 28 Share Posted January 28 Já bych koupil originální svazek a vyměnil ho ks za ks Kde že mám tu fotku, jak jsem bastlil kabely ve 406 Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,390 Posted January 28 Share Posted January 28 před 46 minutami, jarokare napsal: No fuj , čokoláda do auta nepatří Pravda, blbě se čistí. HanysR, ozzy56 and jarokare 3 Quote Link to post Share on other sites
vagi 1,155 Posted January 28 Share Posted January 28 Když už, tak Wag(ih)o svorky HanysR and Petr 3008 2 Quote Link to post Share on other sites
BAFICEK 4 Posted January 28 Author Share Posted January 28 (edited) ty sem měl jen moc velký čokoládu sem dal nejmenší co sem měl Edited January 28 by Péťa Necituj předchozí příspěvek vagi 1 Quote Link to post Share on other sites
TEUSE 1 Posted February 2 Share Posted February 2 tvl to ani nevím že ta páka má takhle pěkně svítit Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,440 Posted February 2 Share Posted February 2 v allure ne to je jen GTčková záležitost Quote Link to post Share on other sites
dejf94 5 Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) Ja nemám GT a svieti mi tiež Edited February 3 by Péťa Necituj předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
AnotherOne 114 Posted February 3 Share Posted February 3 Svieti aj v Allure. Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,675 Posted February 3 Share Posted February 3 Tuším, že AISIN to má a ROBOT ne? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts