Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Z čeho se dá vylézt vcleku - aneb moje nehoda 11.03.06

Recommended Posts

Odesláno

... cestou do toho stromu a dál nikoho jiného, nic zlého netušícího nezabil.

A taky doufám, že až příště pojedete opět s nějakým takovým \"machrem\", najdete včas sílu zařvat \"ZASTAV, TY VOLE! S TEBOU JÁ UŽ DÁLE NEJEDU!!!\".

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: DD

Nejlepsi na tom GTI je ten lauf :D :D :D. Ale taky husta skladacka :(

taky jsem na to koukal ze to asi jako jedinej prezil :D

holt pořádnej lauf vydrží vše :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: LubošK

... cestou do toho stromu a dál nikoho jiného, nic zlého netušícího nezabil.

A taky doufám, že až příště pojedete opět s nějakým takovým \"machrem\", najdete včas sílu zařvat \"ZASTAV, TY VOLE! S TEBOU JÁ UŽ DÁLE NEJEDU!!!\".

a myslis ze kdyz takhle budes rvat na toho machra tak to bude neco platny??jednou jsem tohle taky zazil a muzu vam rict ze se nic nestalo,dokud nemel vervany moje nechty na zadech a klidne jsem sel par kilaku zpatky pesky!!

Odesláno

no ja jsem ucastnikem nebyl,nastesti,za to jsem s tim asi hodinu pred tim jel a muz rict,ze ten pitomej zigul bylo zihadlo!!neveril bych ale kdyz mi prohrabnul i na trojku!!beru nahon na prdel a lehka,ale stejne!!no vono tam toho bylo vice,ale kosa fakt uz ne!!:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Béďa

taky jsem na to koukal ze to asi jako jedinej prezil :D

Ještě vydrželi doklady od vozidla :D:D

:D:D:D

Odesláno

FX: myslim, že e36 se svou bezpečností vyrovná zhruba tak 405tce, nevim, ale pravda je, že sloupek u spolujezdce byl taky zlomenej...

mk405: ta otevřená zlomenina musí bejt bolest jako sviňa (vim, jak v nemocnici kňoural, když čekal 6!!! hodin na operaci a ještě dva dny potom taky)

jinak co se týče žebra, tak je to docela pohoda - první týden jsem se nemohl moc otáčet a lehat na něj, ale jakmile začalo srůstat, tak o něm nevim (pro jistotu si na něj nelehám, takže nevim, jestli je ok---) ale každopádně daleko horší je ta kliční kost - to máš krunýř a nemůžeš toho vskutku moc udělat:bojim

chechet: pojištěný to neměl - taky si řikám, že je dobře, že aspoň nebude ohrožovat, ale zase to vidim z tý druhý stránky - to auto bylo jeho i manželky a ještě ho neměly zaplacený (leasing) a Ivo (řidič) teď nebude minimálnmě 3 měsíce pracovat, takže to vše zůstalo na ní (likvidace vraku, placení...) atd.atd

...samozřejmě jsem Ivovi řikal, že a? si to v nemocnici udělá se sestřičkama dobrý, že až se uzdraví, tak tam půjde spátky...

Ale jak se tu psalo - hlavně, že jsme alive a že nevzal třeba někoho v protisměru apod...

Někdo to tu má v mottu: \"nelétejte rzchleji, než létá váš anděl strážný\" - tak aspoň vim, že u mě je to dobrý, že můj anděl strážný lítá přinejmenším 120tkou:D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

mk405: ta otevřená zlomenina musí bejt bolest jako sviňa (vim, jak v nemocnici kňoural, když čekal 6!!! hodin na operaci a ještě dva dny potom taky)

jinak co se týče žebra, tak je to docela pohoda - první týden jsem se nemohl moc otáčet a lehat na něj, ale jakmile začalo srůstat, tak o něm nevim (pro jistotu si na něj nelehám, takže nevim, jestli je ok---) ale každopádně daleko horší je ta kliční kost - to máš krunýř a nemůžeš toho vskutku moc udělat:bojim

chechet: pojištěný to neměl - taky si řikám, že je dobře, že aspoň nebude ohrožovat, ale zase to vidim z tý druhý stránky - to auto bylo jeho i manželky a ještě ho neměly zaplacený (leasing) a Ivo (řidič) teď nebude minimálnmě 3 měsíce pracovat, takže to vše zůstalo na ní (likvidace vraku, placení...) atd.atd

Někdo to tu má v mottu: \"nelétejte rzchleji, než létá váš anděl strážný\" - tak aspoň vim, že u mě je to dobrý, že můj anděl strážný lítá přinejmenším 120tkou:D

1. asi bolí, ale žiješ, horší je když to projde stehení tepnou, to už moc šancí není :aut

2. žebro, pokud nepropíchne plíci je to pohoda:aut

3. je to vvittyho moto ;)

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

To se divím že v tom žigulíku bylo jen \"lehké\" zranění...

to nechapal nikdo,ale vubec nikdo!!kdyz jsem to videl,tak se mi udelalo fakt zle!!!a to v protismeru jelo jeste auto,jet tam o par sekund dyl tak zaver je jasnej!!

[upravil dne 5/4/06 oni]

Odesláno

Mě přijde neuvěřitelný, že jsou na STK problémy s blbým stínítkem a každej blbej žigul a 120ka projde.

Ty auta sou rakve už v 50km/h, já už bych ve škodovce v provozu nikdy nejel.

Odesláno

vono to technickou ani nemelo a ani by neproslo!!byl to jen prejezd z jedny polni na druhou polni cestu a selhaly brzdy!!!hold nahoda!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...