Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

musíme s tím pohnout.. :)


Weri 605

Recommended Posts

Návštěvník
před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal:

by možná stálo za to zkusit oslovit spíše menší firmy kde by se mohlo zkusit domluvit nějaké partnerství 

No tohle jsem kdysi tady zkoušel, zaplatil jsem si reklamu. Vždy když se někdo ozval se zájmem o moje zboží, tak první otázka byla: "Jakou mi uděláš cenu." a většinou ještě odkaz na to nejlevnější na internetu. Takže jsem se na to vyprd a pak řešil cenu jen s těma co napsali slušně, nebo chtěli zboží na kterém je slušnej rabat a o ten jsem ochoten se podělit.
Co se FB týká, nedělejte si iluze že přitáhne lidi. Mám firemní FB stránky a snažím se tam fungovat co nejvíc. Vím o čem to je a co to spolkne času.
Pak vám přijdou ty jejich automatický zprávy typu: Kolik to stojí? Je to dostupné, Mám zájem ,atd... na ty neodpovídám. Seriozní zákazník napíše aspoň Dobrý den.
Prostě na FB se kliká, kliká a kliká.
Asi bych mohl dát nějakej banner či odkaz clubu na moje stránky.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@kirkiz jj to znám, lidi si myslí že bůhví jaký nejsou rabaty na nákupu ND nebo olejů a jejich první je že v tom a tom eshopu to mají za tolik a za kolik jim to dokážeš nadělit Ty.  A narovinu píšu že ač nejsem tak zavedený jako ty tak s takovýma zákazníkama také nemám slitování a pokud nejsou schopni akceptovat moji cenovou politiku tak pro ně nepracuju. Nebo Ti dokonce v poptávacím emeilu pošlou odkaz ma cenovku toho dílu a návodové video jak se to vyměňuje . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtělo by to partnery.. Obvolat a zkusit domluvit spolupráci a i reklamy na našem webu.. Další peníze pro klub.. 

Kdo se stane členem bude mít třeba nákup oleje do auta o 20% levnější.. Dávám příklad.. Nebo levnější pneu.. Atd atd.. 

Něco dalšího je stále v jednání s Peugeotem ČR, ale bude to trvat.. Nemůžu na ně furt útočit jak zhrzená milenka, takže chce to čas a trpělivost.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Tak ono obecně (nejen) ceny ND, olejů, pneu a pod jsou internetem tak zdegenerovaný, že na slevu na tyhle věci nikdo moc neslyší. Pneu na sklad neberu vůbec. 
Pohybuju se v prostředí e-shopů 20 let, troufám si tvrdit že do toho vidím. Že dá Kelly slevu na klubovou kartičku 40% ještě neznamená, že ten olej nakoupím výhodně.
Tenhle olej nakoupím na kartičku zhruba za 1258,-  a tady to maji za 843,- na pultě. To samý platí o ND, když se vyrojili e-shopy s dílama a začali podhazovat ceny "zavedených prodejců dílů" tak to je právě ten počátek toho že si lidi začali nakupovat díly sami a vozit si je do servisů.
Obecně kdo jede na nízkou cenu má malý marže, ten doufá že zisk udělá na obratu. Takže slevu dát nemůže. To vše mám za sebou a není to správná cesta.
Než shánět platící členy, možná bych se zamyslel co můžu naopak nabídnout potencionálním partnerům, protože banner někde na webu není nic co by nějak extra lákalo ke spolupráci.
Tady pomijím firmy typu Peugeot ČR, kde se 20 000,- tak nějak dokáže ospravedlnit.
Kupříkladu kdybych měl něco platit coby partner..... teď si vymyslím - chci za to k prezentaci na webu i prezentaci mého sortimentu na srazu + ubytování pro dva lidi. Protože těžko někdo kdo čistí interiéry a možná prodává ty čistící prostředky, nebo fouká klimatizace bude mít zájem jet na víkend někam do horoucna prdelna, tam si zaplatit čtyři noci ubytování, vyčistit někomu dvě auta za akční cenu. Nebo dofouknout dvě klimatizace. A jako bonus u toho poslouchat mraky chytrejch řečí.

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

system partneru musi ted fungovat uplne jinak jak pred deseti lety, hlavne dnes Vám málokdo dá za reklamu/sluzbu . penize, dnes se jede sluzba za sluzbu, neo produkty, velmi oblibene je tzv "bártrování".

bohužel v dnešní době je internetové forum umírájící platforma, je to stejné jako bych si ted chtel otevřít internetovou kavárnu. (pominuli aktuální covidkolotoč)

 

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak taky jsem se nestal řádným členem jenom pro slevu v AK. Právě i pro to, co psal @kirkiz jinde koupím to samé (nejen oleje) klidně i za polovinu, takže sleva v AK není to hlavní, ale chtěl jsem podpořit klub, a tak nějak poděkovat za informace, které jsem za ty dva uživatelské roky tady získal:) Akorát tak 90 procent věcí si na autech dělám sám, pokud to vezu mechanikovi, tak mu do toho aspoň nekecám:D

Ještě doplním, že občas využívám vyhledání OE čísel podle VIN, to vnímám jako dobrý bonus pro ty, co si dělají věci na autech sami (ale chápu, že na nových autech už se to moc nevyužije)

Ale jak už tady zaznělo, jak získat více platících to taky netuším.

A nápad regionálních partnerů není špatný, ale nevím, jestli by se podařilo vůbec nějaké menší obchody ( nebo  servisy) přesvědčit  a to nemluvím o nějakém rovnoměrném rozmístění případných nových partnerů.

 

Jinak téma financí by bylo snad na samostatné vlákno, ale já třeba řeším rekonstrukci baráku, platím hypo a ještě nájem ( ten už se krátí) nějaký benzín, stálé platby a vycházím tak akorát od - do, takže na nějaký sraz (kdyby byl náhodou umožněn:)) mi momentálně finance prostě nevychází:( 

 

Upraveno uživatelem PaKr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myšlenka (díky @kirkiz za nakopnutí), ten jakýkoliv partner by se třeba neměl omezit jen na banner, slevu, kontakt... Asi by pro něho bylo příjemné nabídnout mu účast na srazu (třeba ubytko pro 2 osoby zdarma - OK asi ne jen na stano-placu) jako benefit pro něj, ale i to provázat třeba 20 minut prezentace toho, co on jako partner dělá, prostě aby se mohl a vlastně "musel" ukázat. Třeba ceny do tomboly, i SherLog byl tuším, kosmetika, zámky řádící páky - kdyby u toho byl někdo od nich, kdo by to víc popsal, ukázal, zodpověděl dotazy, jednak by ho to víc vtáhlo do dění klubu, jednak věřím, že pro ne úplně zanedbatelné množství účastníků by to bylo zajímavé "nahlédnout pod pokličku". A příště by to mohlo k účasti na srazech lákat zase o trochu víc 😉 

...a ne, tímto semináře na právní témata nenabízím 😃

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peťane na tohle z nich dneska nikdo nemá čas, to by musel leda byt nekdo primo jakoze klubak s Peugeotem. Se mnou jezdili protoze krom podpory klubu sem s nima jeste obchodoval. vzpomen na melnik napr. 

je fakt jina doba a tim ze nejsme online na IG , nestreamujem apod tak tady ty "heštegy" apod nemají smysl. 

navic tam fakt musis hlidat kazdej prispevek (cenzurovat- bohuzel to tak je)

otázkou je jestli si opravdu nevystacime s podporou znacky a klubaku tvrdeho jadra a srdcaru. a pripadne snizit naroky a vydaje. proste si myslim ze je na case vymyslet jinou strategii nez tu co byla pred lety. je potreba nevest se na vlne ktera uz bude brzo na plazi,  potrebujeme se zapojit do dnesniho sveta. zavcasu ikdyz si myslim ze moc casu uz neni.

Ak bych aktualne nestavel jako benefit ale prijemny bonus pro ty co to dokazou ocenit. Ne kazdy ceka neco za neco, minimalne tech 200 aktual platicich to tak nastavene mit nebude a diky za ne.

Jirkap zalozil fcb jeste jako clen vedeni klubu. a melo to s klubem souvislost. kam se to pak casem posunulo je spise dusledek komunikace resp nekomunikace mezi jirkou a klubem ( to nemyslim ve zlem) kdyz pak melo dojit na nejaky prevod prav spatky na klub kdyz uz jirka ve vedeni davno (nekolik let) nebyl tak ciste demokraticky nechal rozhodnout  v ankete. jestli se pripojit ci nepripojit ke klub foru. samozrejme v te dobe tam bylo dost zabanovanych lidi na klubu ( podotykam ze to uz jsem ve vedeni nebyl jo 😁) a samozrejme spousta mladych kluku kteri se nechteji vazat pravidly. za ty jsem tady rad. myslim tim hlavne napadani vulgarismy apodobne. to se tu celkem drzi ukocirovat. na fcb to je chaos a zumpa ale to na fcb obecne .uprimne kdyz to tam ctu tak ty lidi tady ani ve vetsine nechci 😂

furt proste mi to tady prijde jeste v mezich rozumu a nejake kultury.

p.s. i zabanovan clenove nemeli problem  se zapujckou aut na Legendy 

co tim chci rict , te aktivite na IG , FCB by bylo potreba se venovat daleko vice nez si myslite, @Béďa si na sebe si myslim plete bič pokud to myslí vážne s tím že by to spravoval. Zeptej se @Jirkap jen na tu fcb skupinu.... Nebo jsem špatně pochopil zamer a chceme jen po Bedovi aby napr tiskove zpravy peu daval krom sem i tam a nic vic? 

-sorry necetl jsem to po sobe kdyby nahodou 😉😁(dela se mi za jizdy blbe)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 hodinami, Weri 605 napsal:

Scratchi ano... Stránku máme vlastní, jen už mě na to prostě nestačí kapacita... proto hledám někoho, kdo by alespoň jednou denně sednul.. odpověděl lidem na zprávy a přidal něco ze světa aut... z Peugeotu jako takovýho, nebo klidně i vtip u kterýho by byl link do vtipů tady na fóru nebo na ňáký téma z fóra.... Na stránku může přispívat i kdokoli z venčí... Je to oficiální stránka Clubu... psostě to sladit... Pro člověka jako je Béďa, který má zdroj a je na fb denně si myslím, že by to mohlo bejt zpestření.. :) Jde hlavně o to, rozšířit povědomí o Clubu jako takovém..

Weri, vzdyt nemusi byt jen jeden, Bedu samozrejme schvaluji, muze jich byt vic, treba brixtr se tam mota taky porad, klidne ja, a urcite se jeste nekdo najde. Jde o to, tu stranku trosku popostrcit, i jinde ji poprezentovat. tak to vnimam ja :)

před 20 hodinami, Medvěd napsal:

Pro jednání s partnery (obchodní zástupce) je potřeba poněkud splachovací nátura, co když jí vyrazí dveřma, nebude mít problém vlézt zpátky třeba oknem (a hlavně mít čas, argumenty a umět to vše správně použít). 

Na takové pozici si umím představit např. Pe.Tra, Scratche nebo z kdysi Řebíka (nebo pak štíhlou dlouhonohou blondýnku s řasama jak opona - ale tu neznám :D), ale u těch dvou podle mě narazíme v tom, že tahle funkce je o spoustě času a oba asi budou spíš ten čas chtít rozložit mezi rodinu a to, co je baví než do podniku s nejistým výsledkem. 

kdyz sezenete blondynu, tak to pujde lepe (vlastni zkusenost u me sestry, ta do nemocnic uz prodava snad i rakve...), Petr v tomto smeru byl jasne nejlepsi, a to z duvodu toho, ze se v tomto segmentu pohybuje. Ja jsem sel jinou cestou, komplikovanou, ale ja jsem chtel napr. (ted uz je to stejne jedno) diky me provazanosti na spolecnost CPI, tak jsem chtel domluvit slevu na ubytovani v CPI Hotels pro cleny, slevu na wellnes apod. Hledal jsem vice takove ty sluzby podporujici cestovani. Ne primarne nahradni dily apod. Z tech dilu jsem byl ve finale domluven s obchodnikem z ACI, ale to uz je taky jedno. Platicich je tusim 300 a kdyz to rozmistite po republice, tak jsme proste pro vsechny marketingove nezajimavy. Proc by nam mel Franta z horni dolni davat slevu 30 procent na servis, kdyz mu tam z nasi skupiny dovali 1 clovek za rok..... V tomhle byla sila srazu, a tam to proste slo, ze se dalo diky velkemu poctu lidi srazit cena ubytka, nebo jidla, nebo i piti, ale bohuzel se to tak nedelo, kolikrat jsme byli i svedky toho, ze byla cena rozmrdlana houbou a na ni se skvala vyssi cena, ktera neodpovidala cene na JL. Ale to jsme zase nekde jinde. Ja byl do toho tenkrat hozen a nechci se k tomu vracet. Na vsechny me dotazy bylo receno neni, nemam, zarid si to..... a medvede mas naprostou pravdu, snazim se ted trosku neco naucit, mozna nejake zkousky slozit, trosku se osamostatnit, no uvidime, asi je to beh na dlouhou trat.

před 19 hodinami, kirkiz napsal:

No tohle jsem kdysi tady zkoušel, zaplatil jsem si reklamu. Vždy když se někdo ozval se zájmem o moje zboží, tak první otázka byla: "Jakou mi uděláš cenu." a většinou ještě odkaz na to nejlevnější na internetu. Takže jsem se na to vyprd a pak řešil cenu jen s těma co napsali slušně, nebo chtěli zboží na kterém je slušnej rabat a o ten jsem ochoten se podělit.
Co se FB týká, nedělejte si iluze že přitáhne lidi. Mám firemní FB stránky a snažím se tam fungovat co nejvíc. Vím o čem to je a co to spolkne času.
Pak vám přijdou ty jejich automatický zprávy typu: Kolik to stojí? Je to dostupné, Mám zájem ,atd... na ty neodpovídám. Seriozní zákazník napíše aspoň Dobrý den.
Prostě na FB se kliká, kliká a kliká.
Asi bych mohl dát nějakej banner či odkaz clubu na moje stránky.
 

ja od tebe uz mam dve tazny a vzdy pekna cena a pekna prace. A pokud i tys na tom byl financne v poradku, tak supr :D  Prijdu zas :D 

před 18 hodinami, Verýsek napsal:

Chtělo by to partnery.. Obvolat a zkusit domluvit spolupráci a i reklamy na našem webu.. Další peníze pro klub.. 

Něco dalšího je stále v jednání s Peugeotem ČR, ale bude to trvat.. Nemůžu na ně furt útočit jak zhrzená milenka, takže chce to čas a trpělivost.. 

kolikrat uz se ti partneri obvolavali? Ja tenkrat dotahl zpet snad 3 (mezi nimi byl Hugo Boss) a jinak to moc o zajmu nebylo, kdyz nebyl zadny, tak byl vlazny. Komunikace ve smeru k nim ze strany clubu je uz nekolik let velmi nizka, az zadna....

před 17 hodinami, Pe.Tr napsal:

bohužel my jsme teď jako komunistická strana  , budeme tady dokud platící členové nevymřou :D 

bohuzel to vnimam stejne. Me osobne prijde forum svazane az moc. Jasne nejaka pravidla museji byt, ale zrovna tem automat na slova, to je peklo.... a stejne spousta mych vyrazu mu projde :D trosku me taky vzalo vitr z plachet ty podminky co musi poradatel splnit....... me to prijde, ze misto podpory se v tomto smeru trosku hazej klacky, ktery ten sraz jen prodrazujou. No a to ze jezdi cim dal mene lidi je asi skoro vsude (byt teda Fordi byl velkej), ale treba takovy SAG (Sharan, Alhambra, Galaxy), kde figuruje svagr, je uz skoro mrtvo :(  UFFF, kdo to docetl az sem, at da lajk :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

začalo to tím, udržovat stránky FB, přidávat články případně odkazy s propojením na klub.. kde to nakonec skončí nevím, zatím jsme s Weri neprobírali žádné detaily, podle toho samozřejmě zvážím, jestli je to z mé strany vůbec reálné.. ;)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím, že by pro tvorbu obsahu na facebooku úplně stačilo tam postovat ty tiskové zprávy co chodí přímo od peugeotu, většinou je k tomu pár hezkých obrázků a spousta textu, hodit tomu nějaký formát a určitě to bude k věci... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle vlákno nebylo zbytečné, teď jsem zjistil, že se mi nějak přestalo platit členství. 

Tak jsem to hned napravil a už máme dalšího platícího :)

A na Facebooku a jiných sítích bychom určitě měli být, to je právě cesta, jak být atraktivnější pro případné partnery. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chudák Béďa tam má teď román.... :D
jestli mi dá košem (jako modlím se aby ne...., ale asi bych se mu nedivila) tak budu hledat náhradníka...
fb ale prostě rozjedeme....!!! třeba přestanu žrát a místo večeře tam každej den něco lupnu... :D :D :D

fotky na hlavní stranu už sou posbíraný... je tam přesně 124 kousků...!!! slušná výbava pro designérku Aničku je tedy zajištěna... (dělala i ty karty... a banner co na vás bliká s klikou a nástupem do Clubu... a na nápad MJeje vyrobila i design pivních tácků...) je šikovná... :)
Moc děkuju všem kdo se zapojili...! @Scratch @MJSytic s @Verýsek @radim.1008 s @Zůza @Pepito @PaKr @HanysR @Radek Hurvajz @Driver @dzavel @RichVa a já... :D  (a hlaš se kdos poslal a nejsi jmenován... 😅)

ták... další - Scratchi - ňák nechápu poznámku o srazech - zrovna to není aktuální... co mělo být loni - Chocerady... - budou letos 14.-16. květen. pod mojí taktovkou a pak vánočák na Křivoklátsku cca 26-28.11 nebo 3-5.12. pod taktovkou vedení jako celku...., kam snad budu patřit a pokud ne, tak nabídnu vedení pomoc... :) 
co ti vzalo vítr z plachet...? Podmíka, že za startovný chci, aby si každý sraz užil a né aby prostě dal prachy do banku a odjel bez čehokoli...? pokud vím, tak se na tohle téma rozvedla debata... Nemusí to být věcný dar, ale jde mi o to, aby jeden účastník neodjížděl s plným kufrem a druhý to pouze nesponzoroval.... Jediná podmínka... nemyslím si že nereálná ani nesplnitelná... pro mě za mě, se ty peníze můžou projíst - pokud bude potřeba tak díky sponzoringu od importu se může zvednout i dle potřeby podpora Clubu, ale pouze po konzultaci se srazovým koordinátorem - pokud to bude něco smysluplnýho vedení to schválí a není problém... Jinak vše platí jak bylo... Nevidím tam žádný klacek...

Ano... udělat na srazu reklamní akci na něco, co by se lidem mohlo hodit... - ok... to asi není problém... - zajistit jim ubytko a prostor na prezentaci... v poho... ale v první řadě musíme najít někoho, kdo tyhle "kšefty" bude dělat... Hele Pe.Tr je asi bezkonkurenční co vím a pamatuju..., ale to se tu vážně nenajde nikdo jinej...??? Přeci nebudem furt volat rytíře z Blaníku... prostě lidi, co už ve vedení byli...  To je tu tak málo mladejch schopnejch lidí...???

takže - projedu si celý odpovědi ještě jednou... jestli mám všechny poznámky a podněty a co uděláte s těma volbama...?
@Radek Hurvajz @minimaxa a @Péťa - vyrobíte mi prosím volební komisi..? :) - Od vás ten ortel znovunezvolení snesu... 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...