Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

musíme s tím pohnout.. :)


Weri 605

Recommended Posts

Poslední dobou sem zavitam na kukanec a zase zmizim 🙈 Ale chtěl jsem se teď na mobilu podívat na členství,  ale jsem asi dement ale nevidím nikde přímý přístup do Eshopu 🤔 když dám nahoře menu tak se dostanu do nastavení eshopu a pak pres košík sem se tam dostal ale přístup je docela dost krkolomný 🤔 Možná i to by se dalo lepe označit 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Petr 3008 napsal:

Já pak hledal něco podobného, objevil tyhle stránky. Zrovna jsem ale trefil na nějakou ne zrovna normální konverzaci, tak jsem to zase zavřel a pustil z hlavy.

I tohle může být problém, někdo cizí sem náhodou zavítá a natrefí na téma, kde se zrovna odehrává nějaká žabomyší válka, tak zase odejde....

 

Taky jsem o existenci klubu neměl dlouho ani tušení (a to s Peugeoty jezdím skoro 15 roků), až jsem hledal něco ke 406, tak jsem tu zakotvil:)

 

mmch, teď jsem dal do gůglu "peugeot forum" a hned po odkazech sem mi vyskočilo https://www.peugeotclub.eu/forum a https://www.peugeot-forum.cz/, ale ani jedny stránky mě nějak nezaujaly, ale......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vás musím všechny moc pochválit... !!!! 😊😊😊 třetí strana a debata zůstala u tématu a mám pocit, že se fakt snažíte pomoct a je tu spousta podnětů... 🤩👍

Každý to vidí jiným pohledem a mě to strašně nakopává... 😃 a fakt sem ráda, že to berete vážně... díky za tu podporu...

MJeji díky za opravu... :) zlatý ručičky... :)

Ty letáky.... ty letáky eště zapojim... máme jich hodně.... 🤩 evidentně nejsme vidět...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen k těm letákům

Cestu letáků jsem zkoušel už kdysi realizovat společně s Péťou a neměl jsem pocit, že by se setkala s úspěchem. Tehdy se týkaly některého ze srazů na Broďáku a byly rozmístěny za výlohy obchodů po velké části východních Čech  (knihkupectví - všichni ví proč) + jsem ještě menší asi velikosti A6 dával za stěrače náhodně vybraných pažroutů. Ale jak už jsem psal - neměl jsem pocit vůbec žádného ohlasu, takže je důležité nejen CO na letáku bude, ale i KDE a celkově distribuce.

Co se FCB týče - holt tu je i tahle platforma a jak by řekl klasik: "Může se Vám to nelíbit, můžete proti tomu protestovat, ale tak vše, co proti tomu lze dělat". FCB je sice možná nepřehledný, ale zase ta reakce je tam velice rychlá (jestli správná nebo špatná je jiná věc). Mám šanci srovnání a Peugeot-club na svém fóru má z mého pohledu ještě stále reakci velice dobrou a i když jsem se tu ptal na něco kolem mého současného povozu, mnohdy jsem dostal odpověď rychleji a fundovanější než na všech Ford fórech. Navrhuju nebojovat s JirkaPem o jím založenou FCB platformu, ale spíš se zkusit pobavit o možném prolnutí (jak Jirku znám, nevěřím, že by jednání záměrně zasklil). Ale to by chtělo trochu zmírnit výpady proti FCB jako takovému a přijmout to, že se i tam mohou generovat příští členové klubu a možná i platící "řádové"

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si teda osobně nemyslím že by zde byli nějaké extra ostré výpady vůči FCB myslím si že komentáře nebo výhrady vůči FCB by se měli brát i v kontextu toho jací lidé sem chodí. Můj názor na FCB je asi všeobecně známý a lidí s podobným názorem je tady povícero holt se club a vedení musí popasovat s tím že sem chodí a dost početná skupina lidí kteří FCB z jakéhokoliv důvodu neprovozují a v očích zejména řidičsky nebo uživatelsky vhodné generace jsou to prostě dinosauři kteří mají svoje názory a nemají potřebu se prezentovat na sociálních sítích. 

  Myslím si že nápad s tím aby byl ustaven obsluhovatel sociálních sítí není vůbec špatný.  Co se týče letáků nevím jakou by to mělo efektivitu jinde ale moje osobní zkušenost je na 100 rozdaných letáků 5 naprosto zcestných dotazů, 4 dotazy které mají hlavu a patu a z nich 1-2 potencionální zájemci u nabízenou službu. Co se týče letáčků nebo kartiček zastrkaných za stěrač tak tam je to ještě tristnější navíc pokud takovou akci podnikáš na parkovišti kdejakého obchodu vystavuješ se riziku že na tebe vyrukuje ochranka.

  Další věcí je že tím jak dochází k obměně vozového parku registrovaných tak dochází k ochlazování zájmu registrovaných o dění zde protože buď pořídili jinou značku povozu nebo pokud pořídili dalšího peugeota tak je mladší a všichni víme že čím mladší povoz tím horší to je s nějakou samodomo prací na něm tudíž ty lidi nepotřebují tolik fundovaných odpovědí či lépe x stránek textu o řešení problému protože vědí že to musí dělat odborná dílna.  Ano dostáváme se k onomu námi tak oblíbenému " nejsme jen fórum o autech " ale to spoustu lidí nějak nezajímá. Navíc v dnešní blbé době C19 . A tím se dostávám k mému nápadu založení oddělení jakési karantény. Co tím myslím všichni víme že ač se díky vcelku vysoké úrovni dodržování pravidel zde vedou diskuze ve věcné rovině tak občas se stane že se "střetnou "  dost odlišné názory diskutujících a pak z toho vznikají vlákna v řádu desítek stran kde se nikdo nic nedozví nebo a to je horší když jsem nakoukne "z ulice " tak ho to odradí od toho aby dále zkoumal zdejší obsah , proto bych navrhoval aby se taková vlákna z moci moderátorské separovali do karantény kde by si to diskutující mohli vyříkat ale přístup do té sekce by měli např. jen platící nebo i neplatící ale jen určitou dobou působení zde nebo s určitým počtem příspěvků aby se zamezilo tomu že by takové diskuze mohli vrhat stín pochyb nad vhodností obsahu ano někdo by to mohl nazvat i jakousi cenzurou ale to je věcí každého jak by to nazýval. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Medvěde o to prolnutí jsme se už pokoušeli. Jirka tehdy vystavil anketu na Fb, jestli tamní osazenstvo má zájem o vstup Peugeot-club.com do skupiny. A bylo to s nelibostí odmítnuto. Proto bych decentně oddělil nás a tu skupinu. Protože při prvním hledání na tebe vyskočí a neznalý člověk poměrů si řekne ha, to ono. A ono není.

Zeptám se ještě jednou @Weri 605? Kdo obsluhuje ty dva profily Peugeot-club.com a Peugeot club Amis de Lion? Mě přišlo třeba jako hrozná škoda, že se tam neobjevily ani Pfka, tak jsem je tam hodil sám před koncem roku. :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@radim.1008 Peugeot-club.com skupina ma jako spravce minimalne @ChouLu, podle avataru mozna i @Schreek?  A  stranku Peugeot Club Amis the lion podle infa @Schreek (soude dle mailove adresy tam uvedene)

Minimalne na te strance se obcas info vyskytuje, napr. a fotosoutez tam byla pred vanocema vicekrat uvedena

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jo, nalejme si čistýho vína... o skupině Peugeot-club.com sem neměla ani páru... dneska sem jí otevřela poprvé.. a dle obsahu typuju jako správce @ChouLu....

Skupinu Peugeot Club Amis de Lion má celý vedení 5kusů + Schreek a Choulu... a vím, že tam s obsluhou dost pokulhávám.... 🙄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aby se to vložilo pod hlavičkou Clubu, tak to tam musí dát někdo, kdo je vedenej jako správce... já nemám problém tam kohokoli mezi správce přidat.., kdo by tam byl aktivní a každej den tam cokoli nalepil.... :)

HLÁSÍ SE NĚKDO DOBROVOLNĚ....?

Po mě to prosím nechtějte... nejsem sdílecí typ.. 😅 a moje kapacita už to taky úplně nedává... 🙈

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky kamaráde! @radim.1008 ;)

na FB jsem denně, tak jako spousty z nás tady, takže přidat příspěvek tady i tam není asi problém... chtělo by to ale se domluvit kterou stránku tedy oficiálně držet a plnit.. Peugeot club má cca 2,4tis. členů a Peugeot club Amis de Lion 1,7tis. osobně vidím v názvu klibových stránek Amis trochu slabinu, Amis de Lion řekne něco jen zasvěceným, peugeot-club.com je o dost výmluvnější.. ;) @Weri 605 zvaž co a jak by sis představovala a můžeme to detailněji probrat přes SZ.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peugeto-club.com je skupina, tzn ma cleny, kteri si tam mezi sebou neco kecaji, popr. radi, prodavaji... , Amis the lion je stranka - prezentace, ma jen "sledujici", tzn co tam spravce da, se odberatelum zobrazi, ale nikdo dalsi tak aktivne psat nic nemuze (krom komentaru pod vystavenym prispevkem). Imho, jak to funguje, tak pokud nejaky obsah vystavovat, tak pod strankou Amis the Lion, ktera to zverejni i do skupiny Peugetot-club.com a zde to bude videt pod hlavickou te stranky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...