lud3k 1 Posted January 24 Share Posted January 24 Čau. Chlapi vím že se to tady řešilo asi už milionkrát. Ale k vozu jsem dostal pouze jeden klíč. Chtěl bych si zakoupit nový vystřelovací. V obchodě na vyrobu klíču me obědnavka nepusti dál nez vyplním položku ASK nebo FSK. Ješte bych se chtěl pozeptaz nevím zda obědnat variantu 536 nebo 523. Mohl bych poprosit o radu jaký klíč obědnat? Je jedno zda 2tlačítkový nebo 3? Quote Link to post Share on other sites
lud3k 1 Posted January 24 Author Share Posted January 24 Hlavně nemam podle čeho vybrat nový klíč Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,453 Posted January 24 Share Posted January 24 musíš sem dát vin... Quote Link to post Share on other sites
Tymros 8 Posted January 24 Share Posted January 24 Ahoj, jestli chceš mám novou elektroniku do 3 tlačítkového klíče (ASK) i manžetu klíče, obojí z aliexpressu. Quote Link to post Share on other sites
lud3k 1 Posted January 27 Author Share Posted January 27 cau zde zasilam vin zda to pujde zjistit VF36D9HYB21347571 Tymros- nezlob se s aliexpresem a klicema mam spatnou zkusenost kazdopadne dekuji Quote Link to post Share on other sites
lud3k 1 Posted February 3 Author Share Posted February 3 Tak jsem zakoupil klic. Na diagnostice me ho sparovali s autem. Jde nastartovat zamknout manualne ale central nefunguje Nastaveni klicu podle videi jsem udelal a stale nefunguje. Volal jsem jako reklamaci a pak me rikal ze jsem objednal jiny klic. Ze jsou dva PCF 7961 a PCF 7941 Nesetkali jste se stim nekdo? Quote Link to post Share on other sites
groollIT 5 Posted February 19 Share Posted February 19 (edited) Ahoj, podělím se s čerstvými zkušenostmi... nejde o Peugeot ale Citroen (C4 LC 2006 1.6HDi), nicméně, postup bude stejný - původní klíč jsme neměli, jen jeden náhradní bez DO. Koupil jsem nový OEM klíč: https://www.stualarm.cz/z11081-nahr-klic-pro-citroen-433mhz-3-tlacitkovy-48ct007 1250korun i s dopravou, na Ali bude asi levnější, já spěchal. - immo jsem načetl standardně přes Diagbox obyčejným kabelem za 1500,- -DO se ale nedokázalo párovat. Takže jsem v Diagboxu přes ten samý kabel prolezl konfiguraci BSI (přitom jsem rovnou provedl vyřazení nesmyslů jako byla detekce podhuštění, která ve voze ani nikdy nebyla) a v konfiguraci vstupů a immo jsem našel kolonku "výrobce VF ovladače" nebo tak nějak. Originálně tam byl Tekton, na výběr bylo ještě Valeo a Johnson a světe div se, po přepnutí na Johnson už se párování podařilo na první dobrou. Zajímavý je, že auto mělo v originálu jen dvoutlačítkový ovladač - v tento moment odemykání kufru nereáguje, to zkusím ještě nastavit. Za ušetřený prachy dostane auto nový rozvody a žhavky Edited February 19 by groollIT Radek Hurvajz 1 Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,453 Posted February 19 Share Posted February 19 ano, to je to samé jako u staré 307, ale jinde tohle nejde u novějších aut.. 207,208, 301 atd už musíš brát klíče takové jaké tam patří vč. správné modulace Quote Link to post Share on other sites
lud3k 1 Posted Monday at 01:47 PM Author Share Posted Monday at 01:47 PM Chlapi. Zakoupeny klic muj novy sparovany vse fungovalo jak melo. Po nejake dobe klic 5× odemkne a zamkne. A po 6ste vubec nic ani odemknout a ani zamknout. Myslite ze to muze byt baterkou? Klic je novy ale to asi nic neznamena Quote Link to post Share on other sites
kirkiz 757 Posted Monday at 02:01 PM Share Posted Monday at 02:01 PM To je v pořádku, je to ochrana zámků. Kdyby došlo k nějaký chybě třeba v klíči, aby se to donekonečna neodemykalo a nezamykalo. Quote Link to post Share on other sites
lud3k 1 Posted Monday at 05:20 PM Author Share Posted Monday at 05:20 PM Aha takze x krat po sobe to nepujde nikdy? Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,453 Posted Monday at 05:20 PM Share Posted Monday at 05:20 PM ne... proč taky? Quote Link to post Share on other sites
lud3k 1 Posted Monday at 06:51 PM Author Share Posted Monday at 06:51 PM ono jeste taky ze nekdy dojdu k autu a nkc nejde zamknout..ale odemknout jo. No zdalo se mi kdyz jsem klic rozdelal tak z vnitni strany ty tlacitka byly otlaceny spis u kraju a na odemceni nebylo otlaceny vubec. Taky by to mohlo delat Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts