Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ford vs Peugeot


Dave_k

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

Reklama, která se nepovedla. Je logické, že se čelní sklo vzhledem klimatickým podmínkám a situaci zamlží. Pokud by nebyla vypnutá klimatizace (AUTO), kterou verze GT jistě má v základu, tak by se čelní sklo nezamlžilo, jelikož by se automaticky zapnula. Z praxe vím, že by se mi u mé 406 zapnula automaticky AUTO klimatizace, při změně počasí (teploty). Nevím, z jakého důvodu byla AUTO klimatizace vypnuta. Zřejmě důvodu povyšovaní se značky Ford na Peugeotem. Na videu je vidět OFF u Peugeota.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Petr 3008

Tak to je nejen nepovedené, ale dosela trapné. V Peugeotu je vypnuto úplně všechno, i obyčejná ventilace.  A před natáčením ještě museli nechat otevřeno, aby to pořádně navlhlo...😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Jako ono je to fakt už trapné a nejhorší na tom je, že i v diskuzi pod článkem řvou opět jedinci kteří v Peugeot ani neseděli viz opět nadávky na i-cockpit atd. To je už normálně k smíchu. Kecy typu že vše na F se *neumím psát slušně* - Ford, Fiat a vše Francouzské... Škoda mluvit. Člověk se tomu musí fakt už jen smát kolik je u nás omezenců. Ty diskuze i na auto.cz jsou výživné. A když už by si někdo Peugeot koupil, tak to má i-cockpit a opačný otáčkoměr takže ne. Kdyby ta 508 neměla opačný otáčkoměr tak by si ji možná i koupil ale takhle raději zůstane u Fabie 🤣 Mám dost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Ale vždyť jasně ale je to pořád dokola. Hele kdyby si to někdo vyzkoušel a řekl nesedí mi to, tak ok ale internet je plný chytráků a viděli to z ponorky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš, Péťo, jistě na mysli předsudky typu: "Nemám kde nabíjet, elektrošmudla má dojezd na prd, když v zimě zatopím klesne mi dojezd na polovinu .... "  :D

Jinak já jsem ten, co si po několika (tuším pěti) Pažroutech koupil Forda a to z důvodu, že mi prostě Péža auto odpovídající mým potřebám nenabídl  = všechny MPV mají sedačky napevno a když chci mít velký kufr, musím je demontovat a někam uložit, jedině u Forda (S Max i Galaxy) mohu sklopením sedaček vytvořit rovinu bez toho, abych řešil co s nima. Až když jsem se rozhodl pro koupi Galaxy jsem zjistil, že motor v ní je PSA a tak jsem zas až tak moc nedezertoval. Nicméně já nikdy nebyl úplně piškotožrout, výběr aut u mě podléhá spíš užitno/cenovýmu pohledu než že bych lpěl na značce (stejně je všechno vzájemně tak propojený, že jeden neví - viz. Ford a motor PSA) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...