anton308 6 Posted January 18 Share Posted January 18 Dobry vecer mam peugeot 308 2009 radio rd4 neviem ci ma bluetooth na konfiguroval som bluetooth a sadz hands free diagnostike lente naviem ci ma vluetooth nevedel by to niekto tistit podla toho cisla ? Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,683 Posted January 18 Share Posted January 18 Já teda nevím, ale v tomhle případě snad BT není v rádiu, ale je to ext modul, ne? Integrovaný BT mají verze s navigací baffy 1 Quote Link to post Share on other sites
anton308 6 Posted January 18 Author Share Posted January 18 Maviem lebo ja som v aute mal rd4 bez bt a mal som rozobrate obidva v tom co tam bolo od vyrobi moje tak tam nema take 2 krabicky jedna krabicka je na mp3 a druha neviem asi bluettoth a nevies to zistit cez google dajako a ak mali modul ext modul tak kde ? Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,683 Posted January 18 Share Posted January 18 No mělo by tam být něco takového a to by se mělo s rádiem propojit RichVa 1 Quote Link to post Share on other sites
jarokare 3,221 Posted January 18 Share Posted January 18 Bluetooth měla integrovaný až RD45 , RD4 ho měla externě , jak píše Michal ... Quote Link to post Share on other sites
anton308 6 Posted January 18 Author Share Posted January 18 (edited) A ktory kabel sa domho zapoji? musisa nejak dorboit alebo ako ked ho chcem originalne Co sa tam zapoji Musi sa dorabat kabelaz alebo ako ? Edited January 18 by MJSytic pokud chceš něco doplnit, použij volbu UPRAVIT Quote Link to post Share on other sites
jarokare 3,221 Posted January 18 Share Posted January 18 No , vzduchem tu jednotku s radiem nepropojíš Quote Link to post Share on other sites
anton308 6 Posted January 18 Author Share Posted January 18 A ako ? Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,683 Posted January 18 Share Posted January 18 To by asi poradil někdo, kdo to řešil. A nebo někdo, kdo to v 308 origo má Možná, že to ani s tímhle rádiem propojit nejde. Nejsem si jistý, ale když jsem po tom tenkrát pátral, to do 308 dodělat, tak mě odradilo to, že to BT umí snad jen telefonovat a hudbu streamovat už ne? To pak mají větší smysl BT moduly místo "aux" vstupu... Quote Link to post Share on other sites
RichVa 902 Posted January 18 Share Posted January 18 Ano dokud mi to fungovalo (na 308SW vyrobené v listopadu 2008) tak BT bylo pouze na telefonování. Po aktualizacích Androidu přestalo jít i toto, později "odpadla" i stará Nokia. V servisní historii jsem zjistil, že už v záruce byl modul jednou měněn. Ještě jsem se nedostal k tomu, abych modu vyndal a zkusil proměřit, ale podle diskuzí na netu a zde se zdá, že si tyto moduly asi moc nerozumí s novými telefony . Od té doby, co mám chytré hodinky, to úplně neřeším - rychlý hovor vyřeším a do složitějších akcí se za volantem nehodlám pouštět. O fungování/nefungvání se diskutovalo např. zde. MJSytic 1 Quote Link to post Share on other sites
anton308 6 Posted January 19 Author Share Posted January 19 A ked tak kde by som nasiel kabel do bt modulu alebo kde je hodeny mam to rd45 alebo rd4 ? Dam fotku ako je rozobrate nove aj stare a kde je kabel na mikrofon bolo by lepsie kupot radio z cini z bt a z mikrofonom ten dusplay sa. Da nakonfigurovat v dia na bt Quote Link to post Share on other sites
anton308 6 Posted January 19 Author Share Posted January 19 Toto su fotky to co som kupil ma tie 2 brabičky stare je 1 nove 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts