Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

start stop 5008


btl.a

Recommended Posts

Zdravím majitele nové 5008 a 3008 motorizace 1.6 benzin a chci se rovnou zeptat, zda u Vašich vozidel dochází k tomuto jevu. Již cca měsíc je tomu, co jsem zjistil, že když auto nechám stát venku a je teplota pod cca 3 stupně, tak je automaticky vypnutý Start- stop, ikona na přístrojovém panelu před volantem svítí oranžově  a při kliknutí na ikonu prostředního displeje naskočí červeně Error. Když se motor při jízdě zahřeje asi na polovinu, oranžová kontrolka zhasne a již jde ručně Start-stop vypnout. Dělá Vám to také tak???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

Ahoj, dokázali jste někdo trvale nebo automaticky vypnout tuto pro mne otravnou funkci? Četl jsem různé fígle - od odpojení čidla kapoty, odpojení snímacího kablíku od baterie až po různé moduly, ale nikdo nepsal konkrétně o tomto modelu.. Zajímal by mne právě způsob odpojení snímacího kabliku od baterie, ale nevím který to je.. Na pól vede jen jeden, který se rozděluje na asi 5..? Děkuju za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mám hyundai I30 a mám na vypnutí knoflík. Ale musím po každém vypnutí zapalování to pokaždé znovu a znovu vypínat. Ale po asi 25 tis. km jsem si na to už "zvykl". Boxer to naštěstí nemá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ked uz riesis vypnutie stop&start, tak rovno vypni aj riadene "inteligentne" dobijanie. To znici baterku este skor ako ten stop&start. Na oboje by malo stacit odpojit kablik / konektor z minusoveho polu akumulatora, ktory umoznuje riadiacej jednotke kontrolvoat stav nabitia akumulatora. Ale ktory je to na Tvojom aute ak ich tam mas viac, to netusim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 6 měsíců později...
  • O 2 týdny později...

Zdravím vás, mám jeden dotaz.

Mám 5008 SUV 1.2 PurTech 96 KW rok 2018, A začalo mi z ničeho nic neustále vypínat systém  start stop. Po nastartování se samo vypne. Nebo Tlačítko na displeji neustále bliká zapnuto vypnuto. A na palubce svítí kontrolka vypnuto. Nevíte prosím někdo čím to je?

Díky za rady...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak. Keď je vonkajšia teplota nižšia ako, myslím, 4 stupne a vyššia ako 35, tak sa S&S vypína. Jedným z ďalších kritérií je nízke napätie batérie, ako aj zvýšený odber energie, napr. vyhrievanie sedačiek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...