ChouLu 1,466 Posted January 16 Share Posted January 16 Ahoj všem Minulý i letošní rok bude plný změn a tou jednou z nich je i ukončení mé spolupráce s vedením klubu, backend administrací a celkového ukončení správy všeho možného na klubu. Jak si již mnozí mohli všimnou, od podzimu zde jsem minimálně, a to z mnoha důvodů, ať už osobních či zdravotních, ale především jsem se dostal do stádia, kdy vím, že se potřebuji posunout někam jinam a už nemám prostor ani kapacitu se všemu věnovat na 100%. A nechci zde zůstávat s označením Admina, který má samolepku "nicnedělající" Tímto krokem mnoho lidí na klubu zřejmě potěším (alespoň jednou...) Členem milerád zůstávám, klub budu rád podporovat dál a akcí se dále účastnit, jen už ne pravděpodobně v takové míře jako dříve. Děkuji za tu dlouhou skvělou jízdu, na kterou se nedá zapomenout a promiň @Weri 605 Poprosím @Schreek nebo @MJSytic o odebrání práv na člena klubu Pokud jste to někdo dočetl až sem, děkuji za pozornost. ChouLu brixtr, Charlie 1, skypeja and 11 others 14 Quote Link to post Share on other sites
Péťa 10,466 Posted January 16 Share Posted January 16 Lukáši, je mi to líto, jsi moc šikovný. Děkuji Ti a přeji, ať je to nové stádium úspěšné a naplní Tě. Medvěd and Hafity 2 Quote Link to post Share on other sites
Medvěd 1,718 Posted January 16 Share Posted January 16 Chouláku - já Tě chápu. Občas se člověk dostává v životě do situací, kdy mu nejlepší přijde celý život přehodnotit a srovnat si priority. Osobně si myslím, žes toho pro klub udělal hodně a přeju Ti, aby Tvé další kroky vedly k většímu uspokojení. Myslím si, že v některých věcech bude klubu dlouho trvat, než za Tebe najde náhradu. Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,450 Posted January 16 Share Posted January 16 Lukáši, díky za všechno. Díky za všechen ten čas strávený nad fórem a nad řešením problémů. Doufám, že se brzy někde potkáme a dáme pivko. Ať se ti daří a nezanevři na nás. Medvěd 1 Quote Link to post Share on other sites
Pe.Tr 5,844 Posted January 16 Share Posted January 16 taky děkuji Medvěd 1 Quote Link to post Share on other sites
Vena garážmistr 2,939 Posted January 17 Share Posted January 17 Lukáši zas tak dlouho Tě neznám ale za tu dobu jsem poznal že svého času jsi byl jedním z těch kdo pro klub žili a dokázali ho dostat tam kde je holt je potřeba předat otěže jiným kdo tu káru budou kočírovat dál. Dík moc za všechno co jsi pro tuhle bandu udělal a ještě třeba uděláš. Milan+ and Medvěd 2 Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,593 Posted January 17 Share Posted January 17 škoda, odchází chlap, který uměl poradit Vena garážmistr 1 Quote Link to post Share on other sites
brixtr 2,857 Posted January 17 Share Posted January 17 neodchází z klubu, jen z postu superadmina ozzy56 1 Quote Link to post Share on other sites
Weri 605 5,764 Posted January 17 Share Posted January 17 Hrát si na překvapenou asi nemá smysl.. ChouLu už mě varoval dostatečně dopředu, ale přiznám, že sem tak trochu furt doufala, že to neudělá... Jako admin uměl hooodně moc a jen doufáme, že alespoň pár věcí nás naučil (mě teda jo...! hlavně se nešťourat v tom, čemu nerozumim.. ).. Snad to budou zbylí admini umět vopravit... ChouLu.. veřejně tedy díky za spolupráci (hlídání a tvoření) a stejně buď rači na telefonu.. další aktualizace fóra je za rohem.. OK406, radim.1008, Medvěd and 5 others 8 Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,716 Posted January 17 Share Posted January 17 No, co se dá dělat Povýšíme uklízečku a uvidíme Lukáši, za všechno moc díky a ať ti to vše jede podle plánu Ale počítej s tím, že když budou haprovat reporty na kartičky, tak tě budu stejně otravovat Medvěd, OK406, Weri 605 and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,098 Posted January 17 Share Posted January 17 Luky, poprvé jsem Tě viděl na 20. minisraze Vysočina. Také, jako ostatní, Ti chci poděkovat za vše, co jsi pro klub udělal a ještě jistě uděláš i když už "jen" jako řádný člen. Béďa, brixtr and OK406 3 Quote Link to post Share on other sites
Béďa 1,790 Posted January 18 Share Posted January 18 také děkuji za to, co si pro klub během té řady let vykonal.. ať se Ti daří! Quote Link to post Share on other sites
OK406 1,423 Posted January 18 Share Posted January 18 Díky ... Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Radek Hurvajz 4,915 Posted January 18 Share Posted January 18 ChouLáku, díky za tohle forum, bez tebe by snad nikdy nebylo, všechny ty upravy a ladění. Přeju ať stiháš všechno ostatní tak jak si plánuješ a ať se daří. Doufám že koronáč povolí a dáme někde zase sraz, rádi tě uvidíme. OK406, Péťa and radim.1008 3 Quote Link to post Share on other sites
Milan+ 2,541 Posted January 18 Share Posted January 18 Též díky Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts