ElektronikCZ 29 Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) Dobrý den, mám do vozového parku nový přírůstek v podobě kombíku 2.2HDi, ale chybí mi na něm pár věcí V první řadě jsem se rozhýčkal z polokožených sedaček co mám v 3.0V6, tak poptávám polokožený nebo kožený interiér, nejlépe s výhřevem. Dále: Víčko palivového filtru Hlavice řadící páky (Objednal jsem hliníkovou, ale kdyby se objevila kožená rád se mrknu) Regulátor ventilátoru (Taková ta kravina s chladičem) Tlačítko vyhřívání sedadel Páčka na ovládání rádia (Tu klidně 2x, sháním i na 306 ) Kožený volant Budíky s teplotou oleje Nějaké jiné obložení místo toho umělého dřeva Pokud si vzpomenu na ještě něco, tak to sem dopíšu, děkuji Edited February 3 by ElektronikCZ Quote Link to post Share on other sites
sharpers 237 Posted January 14 Share Posted January 14 Ahoj, páčku na ovládání rádia sháníš tu tenkou, nebo tu bachratou po FL ? Quote Link to post Share on other sites
ElektronikCZ 29 Posted January 14 Author Share Posted January 14 Tu tenkou, díky Quote Link to post Share on other sites
ElektronikCZ 29 Posted January 27 Author Share Posted January 27 (edited) Tak ten regulátor už nesháním, teď jsem to byl proměřit a je to spínačkou. Zbytek stále platí Edited January 27 by ElektronikCZ Quote Link to post Share on other sites
ElektronikCZ 29 Posted January 31 Author Share Posted January 31 (edited) Tak jsem měnil palivový filtr, a bohužel musím rozšířit seznam dílů... potřeboval bych víčko palivového filtru viz foto, děkuji. Sehnáno Edited February 3 by ElektronikCZ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts