Sendys 0 Posted January 12 Share Posted January 12 Zdravím, mám 106 r.v 94 33 kW. Vždy když klesne teplota pod nulu přestane jet ventilátor na 3 a fouká jen tak aby se neřeklo ( vypadá to že všeobecně se větráky ani neroztoči a nebo velmi málo) dokázal by mi stim někdo poradit? Dekuju Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,613 Posted January 12 Share Posted January 12 Odpor ventilátoru topení Quote Link to post Share on other sites
Sendys 0 Posted January 12 Author Share Posted January 12 A co se stím dá dělat? Quote Link to post Share on other sites
Sendys 0 Posted January 19 Author Share Posted January 19 V 12. 1. 2021 at 6:50, ChouLu napsal: Odpor ventilátoru topení Tak již opraveno.... Zjistil jsem že je ventilace na heslo... A neb dej ránu do desky u spolujezdce Quote Link to post Share on other sites
foma2805 9 Posted March 19 Share Posted March 19 Tak to si dej do kapsy ve dveřích kladivo, až to zase začne stávkovat a rány rukou už nepomohou, třeba pomůžou kladivem Může být vypečený konektor na silových (těch tlustých) vodičích napájení ventilátoru. Jsou právě v palubce před spolujezdcem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts