Ferry 1,168 Posted January 11 Share Posted January 11 Jako alternativu k cyklovláknu zakládám zimní lyžarské. Tak co, jezdíte ? Včera jsem dal na rodné Vysočině malé kolečko, podmínky ucházející, stopa teda jen prošlápnutá, na strojní tu je ještě málo sněhu, ale zas žádný zácpy aut a davy lidí. miroska, radim.1008, Pepito and 3 others 6 Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,690 Posted January 11 Share Posted January 11 JJ, taky válím Pepito, Veverka, Fruktis and 3 others 6 Quote Link to post Share on other sites
Ferry 1,168 Posted January 11 Author Share Posted January 11 jj jde ti to Quote Link to post Share on other sites
sitler 261 Posted January 11 Share Posted January 11 Jako rad bych, ale jezdim siroka dvoustopa, takova ta s pevnyma botama ,z kopce dolu ... a na to letos nejsou podminky Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,063 Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Také jsem za svých mladých let hodně "běžkařil", ale s přibývajícím věkem už to není ono. Teď už raději sjezdovky. Naposledy jsem byl loni v únoru 2020. Edited January 11 by Pepito Ferry 1 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 2,976 Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) jezdil jsem na bezkach, jezdim na sjezdovkách, i na prkně, nejradši už ale jezdíme takto Edited January 11 by Scratch ozzy56, Ferry and Péťa 3 Quote Link to post Share on other sites
MotoMoto 1,092 Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Souhlasím Jirko jinak ten druhý obrázek to je na sjezdovkách ne na běžkách. Edited January 11 by MotoMoto Ferry 1 Quote Link to post Share on other sites
Ferry 1,168 Posted January 11 Author Share Posted January 11 Dneska vyjizdka za slunickem, doma v 600m n.m. mlha jak v pradelne a od 700m azuro az k veceru zacala mlha splhat i do vyssich partii, spolu s -7°C zacla delat peknou jinovatku Pepito, MJSytic, radim.1008 and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Medvěd 1,659 Posted January 11 Share Posted January 11 Po několika příhodách z mládí vím, že mi jakákoli kluzká hmota pod nohama nedělá dobře - proto jsem se rozhodl takové věci nepoužívat a pokud možno je obcházet v uctivým oblouku ozzy56 1 Quote Link to post Share on other sites
Dave_k 402 Posted January 11 Share Posted January 11 Jako mladej jsem 2-3 sezóny taky s tátou vyrážel na hřebeny Krkonoš. To se ještě strojová stopa nepoužívala a aj mě občas bavilo po novém přírustku sněhu tu stopu prošlapovat. To byla paráda, skoro sám a kolem jen bílý pláně. Pepito 1 Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,520 Posted January 12 Share Posted January 12 před 15 hodinami, Medvěd napsal: Po několika příhodách z mládí vím, že mi jakákoli kluzká hmota pod nohama nedělá dobře - proto jsem se rozhodl takové věci nepoužívat a pokud možno je obcházet v uctivým oblouku abych ten kladný bod upřesnil--jako děcko nebyly prachy na vybavení, tak se nelyžovalo, ale na bruslích jsem byl frajer na Kotasově stadionu, to zas joo Quote Link to post Share on other sites
Ferry 1,168 Posted January 12 Author Share Posted January 12 V 11. 1. 2021 at 19:05, Medvěd napsal: Po několika příhodách z mládí vím, že mi jakákoli kluzká hmota pod nohama nedělá dobře - proto jsem se rozhodl takové věci nepoužívat a pokud možno je obcházet v uctivým oblouku Bez urazky, ani si te na lyzich nedovedu nejak predstavit Medvěd 1 Quote Link to post Share on other sites
Ferry 1,168 Posted January 12 Author Share Posted January 12 Dneska, nez jsme se dopoledne vybabrali ven, pomalu zmizlo azurko, zvednul se vitr a zaclo snezit, i tak se ale povedl slusnej okruh a snih zas aspon trochu pomuze stopam. Dneska se i pri navratu osvedcil v 806 bufik. Svliknout se v te vanici hezky uvnitr v teplicku - paradicka Charlie 1 1 Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,690 Posted January 12 Share Posted January 12 NJN, to jsou ti rentiéři. My ostatní musíme makat od nevidím do nevidím Quote Link to post Share on other sites
Ajdamek 260 Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) Ja vcera na bezkach sumavu: Nove Hute - Borova lada - Bucina - Kvilda cca 22km, no stal jsem na tom po 18ti letech, tak par padu se prihodilo a ten posledni pri prijezdu do kvildy, odnesla to hulka, kdyz me nekompromisne zabrzdil sterk na snehu (hole z decathlonu jsou jak blato) Trochu me boli clovek Edited January 12 by Ajdamek MotoMoto, miroska, MJSytic and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Ferry 1,168 Posted January 12 Author Share Posted January 12 (edited) Parada, kolik bylo stupnu? V noci tam ted melo poradne mrznout, jsem cetl. Jo, ja uz po trech dnech taky citim i svaly, o kterych jsem ani nevedel, ze je mam pad byl zatim jen jeden a to me z nej trochu boli rameno, takze pred a po jizde Ibáček gel a pak uz vcelku dobry Edited January 12 by Ferry Ajdamek 1 Quote Link to post Share on other sites
Ajdamek 260 Posted January 12 Share Posted January 12 Ani nevim, podle me pres den lehce pod nulou, bylo slunicko, tak se jelo prijemne. Kolem ctyr na kvilde uz bylo dost kosa tak -7, to uz jsme cekali na odvoz. Z padu mam jen lehce narazenej loket, coz jsme vecer polecili panackem a basickou Quote Link to post Share on other sites
Medvěd 1,659 Posted January 12 Share Posted January 12 před 3 hodinami, Ferry napsal: Bez urazky, ani si te na lyzich nedovedu nejak predstavit Jo - to já dneska taky ne Quote Link to post Share on other sites
MotoMoto 1,092 Posted January 13 Share Posted January 13 @Ajdamekpodle poslední fotky je vidět, že konec dobrý všechno dobré. @Medvěd No já si život bez lyží nedovedu představit. Tedy bez lyží ne bez těch tenkých nesmyslů s volnou patou. To nejsou lyže to je mučení. Quote Link to post Share on other sites
Ajdamek 260 Posted January 13 Share Posted January 13 JJ, Baron mě zachránil a dokonce mi dneska v decathlonu vrátili peníze za ty hole Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts