Jan 406 1.8i 0 Posted January 10 Share Posted January 10 Mám dotaz při brzdění se nepravidelně zapíná ABS,někdy vyskočí i chyba na displeji,pak zhasne,dá se s tím něco udělat doma,nebo je nutný servis a odborná pomoc,dá se to laicky zkontrolovat?Popř. jak.Každá dobrá rada nad zlato.Mám 406 r.v.2001,benzín 85 kW Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,440 Posted January 10 Share Posted January 10 Nedá chce to diagnostiku Může to být brzdový spínač, snímač nebo kroužek na poloose.. popřípadě nějaká závada jednotky Quote Link to post Share on other sites
OK406 1,413 Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) U mojí 406 byl vadný snímač ABS (zadní levý kolo). Pokud se mi rozsvítila ikona na přístrojové desce, přestalo fungovat ABS. Jak píše @ChouLu, diagnostika napoví více. Hlavně, aby pří napojení diagnostiky svítila ikona závady ABS (brzd). Edited January 18 by OK406 Quote Link to post Share on other sites
Jan 406 1.8i 0 Posted January 19 Author Share Posted January 19 Byl jsem na diagnostice,,mechanik řekl,že chyba je v ABS a ještě tu chybu googlil,bylo tam i nějaké číslo, Quote Link to post Share on other sites
Charlie 1 1,103 Posted January 20 Share Posted January 20 Budeš mít jen prasklý kroužek Abs na nápravě.... Řešil jsem to asi 4xna 2 406 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts