FALC 7 Posted January 10 Share Posted January 10 (edited) Zdravím Vás, po nastartování auta ventilátor vůbec nereaguje (netočí). Kdyby někdo měl k prodeji zmiňovaný regulátor (viz. fotka) a ventilátor, určitě bychom se nějak domluvili. Po komunikaci s mistrem přes peugeoty, bude jedno z toho špatné. Předem děkuju Edited January 10 by FALC Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,401 Posted January 10 Share Posted January 10 já to spíše vidím na spínačku Quote Link to post Share on other sites
Charlie 1 1,085 Posted January 10 Share Posted January 10 Ventilátor ještě mam Quote Link to post Share on other sites
FALC 7 Posted January 10 Author Share Posted January 10 před 5 hodinami, ChouLu napsal: já to spíše vidím na spínačku Můžeš tu myšlenku více rozvést ?? Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,401 Posted January 10 Share Posted January 10 u 406 jde napájení ventilátoru přes spínačku, kde to pravidelně u všech 406 hoří Zdeno42 and P607Olda 2 Quote Link to post Share on other sites
FALC 7 Posted January 10 Author Share Posted January 10 Snad nemáš pravdu Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,401 Posted January 10 Share Posted January 10 Proč? .) je to to nejjednoduší prodává se samotný ořech asi za 600. Vyhodí se spínačka, vymění se ořech, max se prodlouží kabely, když jsou krátké a vše funguje Pokud by jsi měl zájem, tak v rámci Prahy ti to jsem schopnej proměřit a říct, popř i vyměnit Péťa, OK406, brixtr and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
FALC 7 Posted January 12 Author Share Posted January 12 (edited) A ještě jeden úkaz se v poslední době před tímhle výpadkem děl. Při topení jsem musel nastavovat teplotu až kolem 24 - 25 °C aby to reagovalo a topilo. A zdá se mi, že společně s tímhle přestala fungovat klimatizace. Edited January 13 by Péťa Necituj předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
P607Olda 1,022 Posted January 13 Share Posted January 13 Zaprášené čidlo. Vyfoukej stlačeným vzduchem. Quote Link to post Share on other sites
FALC 7 Posted January 13 Author Share Posted January 13 (edited) To můžu vyzkoušet, poradil by si kde ho najdu?:) Edited January 13 by FALC Necituj předchozí příspěvek - Dobře:) Quote Link to post Share on other sites
P607Olda 1,022 Posted January 13 Share Posted January 13 Mřížka je někde - u stropu nebo na přístrojové desce, už jsem zapomněl. Šumí tam malý ventilátorek. Quote Link to post Share on other sites
FALC 7 Posted January 13 Author Share Posted January 13 (edited) Jo to vím, ale tam problém není, čištěný už byl, protože byl zaprášený. Nejaký další typ ? Edited January 13 by FALC Quote Link to post Share on other sites
Dýdý 30 Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Nevím jestli je ještě aktualní ale zkus ten regulátor dát někomu kdo opravuje elektroniku.Často je tam jenom studený spoj. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts