Antoan80 1 Posted January 7 Share Posted January 7 Zdravím vás a prajem všetkým všetko dobré v novom roku. Kúpil som 406, 2.0Hdi, 66kW kde bol nefunkčný mechanizmus okna - okno vodiča. Objednal som nový podľa VIN a prišiel mi len 2pinový motor, ja mám 5 pinovy Siemens. Objednaný mechanizmus som vrátil, nechcel som ho "ničiť" (69€) pretože na pôvodnom je zodraté kolečko, ktoré poháňa mechanizmus....podarilo sa mi zohnať dvere ale tam je mechanizmus Bosch.... ten je pravdepodobne novší , pretože má kolečko podľa mňa lepšie vyriešené ale aj keď má široký konektor ako Siemens, má viac pinov ale aj iné zapájanie koncovky - zaistenie.... Otázka či prosba je, dá sa to nejako prehodiť, motorček či koncovka a podobne alebo lepšie zháňať motorček Siemens niekde na šrotovisku, pretože je v ponuke len originál - cca127€. Quote Link to post Share on other sites
funthomas 11 Posted January 7 Share Posted January 7 kolecko do originalu stahoacky si kup tu http://www.stahovacky.com/kategoria/stahovanie-okien/peugeot/406/ Quote Link to post Share on other sites
Antoan80 1 Posted January 7 Author Share Posted January 7 Veľmi pekne ďakujem.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts