Truhlik 0 Posted January 6 Share Posted January 6 Zdravím vás pánové.Furt řeším podivný zvuk motoru.Vyměnil jsem klinovy řemen s kladkou jelikož se mi zdálo ze pridira kolečko na kladce.Po nastartování klid.Jakmile zapnu světla,tak to začne dělat peknej bordel...Mohl by to být alternátor?kdyz jsem sundal klinovy řemen,nastartoval a rozsvitil,tak nic...prikladam video a předem dekuji za rady!! IMG_2823.MOV Quote Link to post Share on other sites
jarokare 3,225 Posted January 6 Share Posted January 6 Podívej se na volnoběžku alternátoru , jestli není kouslá ... Quote Link to post Share on other sites
Truhlik 0 Posted January 6 Author Share Posted January 6 No ja truhlář nevím kde to hledat...bez klinaku jsem zkoušel točit rukou a šel poměrně lehce... Quote Link to post Share on other sites
Truhlik 0 Posted January 6 Author Share Posted January 6 Jo tak už vím.Strejda Google poradil to by mi asi neslo otočit rukou?? Quote Link to post Share on other sites
Háček 295 Posted January 10 Share Posted January 10 otočíš tím . na jednu stranu zabíra a na druhou stranu by ti měl prokluzovat Hafity 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts