Lucia206 0 Posted January 4 Share Posted January 4 Ahojte chcela by som sa vás opýtať na asi najčastejšie položenú otázku a tou je strecha.. nedávno som kúpila svoj Peugeot 206cc všetko išlo ako má a z dňa na deň som si všimla že mi nejdú sťahovať okná tým pádom ani strecha. Poistku som odkontrolovala pre istotu aj vymenila za novú. Žiadny zázrak sa nestal.. chcela by som sa opýtať nejaké nápady čím by to mohlo byť? Myslíte si žeby to mohlo byť riadiacou jednotkou strechy? Ďakujem Quote Link to post Share on other sites
brixtr 2,862 Posted January 4 Share Posted January 4 přesunuto do správné sekce Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,102 Posted January 5 Share Posted January 5 Ahoj, ty okna nejdou stáhnout vůbec nebo jen při stahování střechy? Kdyby jsi potřebovala tu řídící jednotku střechy, tak mám jednu navíc. HanysR 1 Quote Link to post Share on other sites
Lucia206 0 Posted January 5 Author Share Posted January 5 Okná nejdú stiahnuť vôbec ani tlačítkami na sťahovanie okien nevydajú žiadny zvuk a nepohnú sa. Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,102 Posted January 5 Share Posted January 5 Tak zkusíme jestli nám poradí Lukáš @ChouLu, on je na takové poruchy šikovný. Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,102 Posted January 6 Share Posted January 6 @ChouLu, nevíš čím by to mohlo být? Zkus slečně/paní poradit. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts