Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problém se zadním sklem u pátých dveri


Honzazz

Recommended Posts

A pojistky najdu kde. Když auto zastavím a pak chci zamknout tak se nezamkne. Když dozavru páté sklo tak se zamkne . Jinak když nastartuju tak zas šou otevřené a nejdou zavřít. Mám prasklou perkovacku v předním světle , může to mít spojitost. Předem děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pojistky budou vlevo dole v přístrojové desce, s tou parkovačkou to nebude mít spojitost, bude to chtít oddeklovat přístup k zámku skla zad. dveří a k stěrači a změřit, jestli tam jde proud, pak zkontrolovat dráty v tom přechodu do dveří--obvykle se to tam zlomí a pak do dveří nejde elektrika...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otevři okno , sundej ten plast , co kryje zámek a odpoj ten malej konektor , co jde k tlačítku na krytu stěrače (je trvale sepnutý , proto ti furt otevírá okno) a pak budeš mít klid . To tlačítko je tam stejně na nic a okno si můžeš otevřít dálkou , když po tom budeš toužit ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neřeš pojistky. Udělej to co psal Jarokare. Teprve pak řeš dál . První je že musí být zavřené a zamčené okno pak by to mělo pustit i stěrač a ostřikovač.

Už jsem to řešil na jednom autě a taky to dopadlo takhle protože ten mikrospínač je drahej a stejně po čase začne zlobit znova.  

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem se na to díval.i ten kontakt pod tím plastem jsem daval pryč.ze sem to rozpojil a stejně okno je otevřené. Musím to jakoby zamáčknout a zamknout.auto je pak zamknuto.ale okno je jen prizavrene.sterac a ostřikovač funguje když jsou prizavrene.ale když se rozjezdu tak se okno hýbe a pak už nejde.jen mě na palubovce pípa trojúhelník. To okno se za to očko nezacvakne. To bude něco v tom zámku myslím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, bejvalka měla podobnej problem ale ty se to myslim zas neotvíralo , zasekanej celej mechanizmus zámku okna a zaoxidovaný mechanismus stěrače. Pokud se ti rozsvítil ,,vrtulník" tak to bude závada něčeho jiného, pokud chceš mam Diagbox a v týdnu jezdím do Loukova u mnichova hradiště tak se mužeme někde sejít v turnově třeba, nebo pokud budeš mít cestu do Liberce tak ti to napíchnu na diagnostiku a mrknem co tam dělá problémy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten vrtulník se mi rozsvítil jednou a po třech nebo pěti nastartování zhasl. V motoru mám vyměněné skoro vše. To až teď ty dveře bbnou tak jestli je někde uhnily drat nebo co. Uvidím až u toho autoelektrikare. Cestu teď do Turnova nemám a do Liberce tuplem v tomto počasí nemám

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...