didocool1976 0 Posted January 2 Share Posted January 2 Dobry den vsetkym, mam problem s mojim Citroenom Berlngom...mam zablokovanu ECU, ako ju mozem odblokovat?Ak ma niekto niekde obrazky ako nastavit BSI alebo napisat tak budem vdacny..pripajam obrazky s mojej Lexii...Skusil som naprogramovat kluce aj synchronizovat ale stale je ECU blokovana...Nieco mam v BSI asi zle nastavene.Dakujem velmi pekne za kazdu radu. Quote Link to post Share on other sites
didocool1976 0 Posted January 2 Author Share Posted January 2 mam aj viac obrazkov keby bolo treba Quote Link to post Share on other sites
inoxing 486 Posted January 2 Share Posted January 2 Jen tak se zablokovala nebo jste měnili ECU motoru za jinou z vraku? Quote Link to post Share on other sites
didocool1976 0 Posted January 2 Author Share Posted January 2 (edited) Nemenil som nič, kúpil som lexiu a pozeral som čo všetko sa dá nastaviť a asi som niečo zlé klikol a odvtedy nejde naštartovať, či som niečo vymazal neviem... Edited January 2 by Péťa Necituj předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,441 Posted January 2 Share Posted January 2 klíče znovu napárovány pomocí PINu v BSI?a proběhne to v pořádku? Quote Link to post Share on other sites
didocool1976 0 Posted January 2 Author Share Posted January 2 (edited) Stým mám v celku problém, ukáže že sú naprogramované, ale ako ich synchronizovať? Edited January 3 by Péťa Necituj předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,441 Posted January 3 Share Posted January 3 synchronizace je jen dálka tu k startu nepotřebuješ. V jednotce motoru jsou jaké chyby? Quote Link to post Share on other sites
didocool1976 0 Posted January 3 Author Share Posted January 3 (edited) Edited January 3 by Péťa Necituj předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
inoxing 486 Posted January 3 Share Posted January 3 (edited) No a pamatuješ si, co jsi kde měnil? Kam jsi se proklikával, do jakych jednotek? Klikni na BSI a ještě sem pošli výpis paměti závad (anglicky to bude nějak Fault memory list apod). Hlavně ted nemaž závady nikde, aby sme se někam dobrali. Zkus popsat, kde, v kterych jednotkach si byl a zkusime to dat do kupy i na dalku. Napr.- chtel si nakodovat tempomat, dokodovat nove klice apod... PIN kod mas spravny? Projizdel jsem tu konfiguraci v BSI a neni tam nic vylozene spatne. V sledovani mas zamcenou jednotku motoru, ale tohle je normalni stav, dokud nezapnes do kontrolek. Pokud tohle zustava i po zapnuti kontrolek, jednotka motoru nepříjmá immo z BSI. Můžeš mít špatný klíče (jestli ses pokoušel nakodovat novy a nemas spravnej typ) nebo shodou okolnosti elektrickej problem nekde na ceste (oxidace, voda apod.). Edited January 3 by inoxing Quote Link to post Share on other sites
didocool1976 0 Posted January 4 Author Share Posted January 4 V 3. 1. 2021 at 11:37, inoxing napsal: No a pamatuješ si, co jsi kde měnil? Kam jsi se proklikával, do jakych jednotek? Klikni na BSI a ještě sem pošli výpis paměti závad (anglicky to bude nějak Fault memory list apod). Hlavně ted nemaž závady nikde, aby sme se někam dobrali. Zkus popsat, kde, v kterych jednotkach si byl a zkusime to dat do kupy i na dalku. Napr.- chtel si nakodovat tempomat, dokodovat nove klice apod... PIN kod mas spravny? Projizdel jsem tu konfiguraci v BSI a neni tam nic vylozene spatne. V sledovani mas zamcenou jednotku motoru, ale tohle je normalni stav, dokud nezapnes do kontrolek. Pokud tohle zustava i po zapnuti kontrolek, jednotka motoru nepříjmá immo z BSI. Můžeš mít špatný klíče (jestli ses pokoušel nakodovat novy a nemas spravnej typ) nebo shodou okolnosti elektrickej problem nekde na ceste (oxidace, voda apod.). Práveže so nepamätám čo som menil...nič som nemenil a všetko je pôvodné, chyby mi teraz žiadne nenájde nakoľko mi píše chybu BSI.. Quote Link to post Share on other sites
didocool1976 0 Posted January 4 Author Share Posted January 4 V 3. 1. 2021 at 11:37, inoxing napsal: No a pamatuješ si, co jsi kde měnil? Kam jsi se proklikával, do jakych jednotek? Klikni na BSI a ještě sem pošli výpis paměti závad (anglicky to bude nějak Fault memory list apod). Hlavně ted nemaž závady nikde, aby sme se někam dobrali. Zkus popsat, kde, v kterych jednotkach si byl a zkusime to dat do kupy i na dalku. Napr.- chtel si nakodovat tempomat, dokodovat nove klice apod... PIN kod mas spravny? Projizdel jsem tu konfiguraci v BSI a neni tam nic vylozene spatne. V sledovani mas zamcenou jednotku motoru, ale tohle je normalni stav, dokud nezapnes do kontrolek. Pokud tohle zustava i po zapnuti kontrolek, jednotka motoru nepříjmá immo z BSI. Můžeš mít špatný klíče (jestli ses pokoušel nakodovat novy a nemas spravnej typ) nebo shodou okolnosti elektrickej problem nekde na ceste (oxidace, voda apod.). Nemáš náhodou WhatsApp alebo iný messenger? Pre lepšiu komunikáciu. Môžem si dať diagbox aj do češtiny. Já bývam v Londýne 7 rokov. Quote Link to post Share on other sites
didocool1976 0 Posted January 4 Author Share Posted January 4 Právě teď, didocool1976 napsal: Nemáš náhodou WhatsApp alebo iný messenger? Pre lepšiu komunikáciu. Môžem si dať diagbox aj do češtiny. Já bývam v Londýne 7 rokov. Moje číslo je 00447748828567, ďakujem veľmi pekne za každú radu. Quote Link to post Share on other sites
didocool1976 0 Posted January 4 Author Share Posted January 4 V 3. 1. 2021 at 11:37, inoxing napsal: No a pamatuješ si, co jsi kde měnil? Kam jsi se proklikával, do jakych jednotek? Klikni na BSI a ještě sem pošli výpis paměti závad (anglicky to bude nějak Fault memory list apod). Hlavně ted nemaž závady nikde, aby sme se někam dobrali. Zkus popsat, kde, v kterych jednotkach si byl a zkusime to dat do kupy i na dalku. Napr.- chtel si nakodovat tempomat, dokodovat nove klice apod... PIN kod mas spravny? Projizdel jsem tu konfiguraci v BSI a neni tam nic vylozene spatne. V sledovani mas zamcenou jednotku motoru, ale tohle je normalni stav, dokud nezapnes do kontrolek. Pokud tohle zustava i po zapnuti kontrolek, jednotka motoru nepříjmá immo z BSI. Můžeš mít špatný klíče (jestli ses pokoušel nakodovat novy a nemas spravnej typ) nebo shodou okolnosti elektrickej problem nekde na ceste (oxidace, voda apod.). K tým chybovym kódom sa nedostanem... Alebo kde ich mám hľadať? Vymazať nejdu lebo píše že treba najprv konzultovať niečo... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts