Ade 0 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Ahoj všem! Mám takový problém a jakožto amatér vůbec nevím, jak ho mám řešit. Stává se mi na mé 206, že po sešlápnutí spojky po startu (bez vrzání) zařadím rychlostní stupeň a s pouštěním spojky a přidáváním plynu mi to začne vrzat. Když mám nízké otáčky při rozjezdu a auto začne poskakovat, vrzání jede do rytmu s poskakováním. Neví, prosím, někdo, čím by to mohlo být? Děkuju za odpovědi! Quote Link to post Share on other sites
Hafity 1,997 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 (edited) To se bude hledat špatně, budeš muset asi pod auto.... Začal bych kontrolou výfuku po celé délce a kontrolou akceleračního silentbloku.... Chce to začít kontrolou jednodušších věcí, protože pokud by to dělala samotná spojka, tak se musí demontovat převodovka.... Edited December 29, 2020 by Hafity Quote Link to post Share on other sites
Radek Hurvajz 4,901 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Taky muže vrzat spoj výfuku. Hafity 1 Quote Link to post Share on other sites
Zdeník 26 Posted January 10 Share Posted January 10 Ja by som to videl na 90 percent na spoj vyfuku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts