Majo11 0 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Ahojte potreboval by som poradiť moja 206 z ničoho nič sa prestala ohrievať na správnu teplotu vymenil som termostat, teplotné čidlo ale žiadna zmena budík mi stále ukazuje 70 °c , keď motor riadne zaťažím tak vystúpne tepolotana 90°C ale po chvíli klesne na 70. keď stojím na mieste a vytáčam motor tak sa teplota pekne drží na 90 ale jakmile sa rozbehnem tak hneď začne klesať. nechápem to vychádza mi z toho len termostat ale ten som vymenil. a ešte jeden poznatok keď ručička vystúpa na 70°c vtedy sa ohreje hadica do chladiča. žeby bol vadný nový termostat?? ďakujem za akékoľvek rady Quote Link to post Share on other sites
Radovanik 54 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 No toto vyzera fakt na termostat Nechcem sa ťa dotknúť ale dal si ho správne? Tesnenie pekne držalo? Možno fakt si natrafil na nejaký zlý kus. Ak ti teplota ide hore a potom pri voľnejšej jazde klesá tak je to fakt toto. Podľa mňa je to termostat. Ktoré čidlo si menil ? Quote Link to post Share on other sites
Majo11 0 Posted December 21, 2020 Author Share Posted December 21, 2020 Ano tesnenie pekne držalo, menil som čidlo hneď pred termostatom čo sníma teplotu chladiacej kvapaliny. rozmýšľam či nebude chyba niekde v tej prírube na ktorej je uchytený termostat aj čidlo Quote Link to post Share on other sites
Radovanik 54 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Zaujímavá priruba teda ja poznám tie jednoduchšie staršie 1.4tky tak presne neviem, ale ak ti neuteká voda, tak by príruba mala byť ok si myslím. Quote Link to post Share on other sites
Hafity 1,992 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 No už se mi to stalo, že nový termostat byl vadný.... Po demontáži toho domku je na něj vidět? Pokud ano, měl by být úplně zavřený bez jakékoliv mezery.... Quote Link to post Share on other sites
Majo11 0 Posted December 25, 2020 Author Share Posted December 25, 2020 Musím to znova otvoriť a už keď to budem mat otvorené vymením ten termostat za iný uvidím či to bolo v tom. Potom napíšem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts