Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pokec k soutěžním fotkám


Recommended Posts

Tak ještě poslední, už jen dva díky Radimovi 😃, detaily, a sice později než bylo v plánu, za což se moc omlouvám.. (zaskočil nás sníh v lednu 🙈😂), ale v pondělí ráno [v 11:00] to konečně odvezu všechno na zásilkovnu... :) jestli nezapadám...... ❄🥶

jediný kdo mi tu zůstane ležet, tak je @Pe.Tr a ten zrovna by si zasloužil co nejvíc věcí s logem Peugeot... 🤣 tak se s ním ňák někde potkám... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 20. 12. 2020 at 22:11, Weri 605 napsal:

26. @pbworld a druhé místo s 27mi body... Co k tomu dodat... je to ... woow... 🤩 Gratuluju a kalendář i modýlek 208 posílám do Berouna..! :D 

26.jpg

Moc děkuji všem za body a děkuji i za výhru. Doufám, že to někdy vyjde a na srazu to ještě oslavíme.

Upraveno uživatelem pbworld
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já na to zapomněl jako na smrt... prostě jsem někam poslal fotku, tak jako se tu a tam účastním jiných soutěží, fotka sem, tamto sdílet, Teď leden jsem neměl z nejlehčích, ano i mě dostihl současný mor a dostihl i rodinu, kdy babička bohužel neměla ve věku 94 let dost sil bojovat. Do toho já v karanténě, v německu to funguje tak, že potřebujete negativní test, aby byla karanténa ukončena, a já bohužel po 14 dnech by stále pozitivní. Takže mi volali od doktora až dnes ráno 01. 02. 2021 že jsem negativ. Takže celý Leden jsem byl doma. Opravdu celý Leden. Od 01. 01. 2021 jsem měl první příznaky. Do toho všeho čekáme s manželkou první dítě a termín porodu máme začátkem března. Takže měsíc sedět doma na zadku nebylo úplně vhod. Navíc, aby se to nepletlo, tak firma musela bohužel zavřít oddělení, kde jsem pracoval a tudíž jsem dostal výpověď ke konci roku 2020. A nejde ani tak o peníze, bylo vcelku zajímavý odstupný, ale rád bych jinou práci našel co nejdříve. 

Teď tedy víte, proč jsem zapomněl na soutěž... 

A tak když jsem dostal kalendář, udělalo mi to obrovskou radost. Protože značek mám rád několik, ale mít rád Peugeot je pro mě víc než mít rád, více než srdeční záležitost. Je to pro mě životní postoj.

IMG_20180501_190432.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...