Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 307 SW baterie


waldym

Recommended Posts

V slabšej výbave (bez klímy) som tam dokonca mal originál z výroby iba 44Ah a prežila viac ako 6 rokov (čo si myslím, že je vek, ktorý by každá kvalitná batéria mala prežiť povinne, žiaľ často tomu tak nie je) a v pohode štartovanie aj v zime, je to benzín... Samozrejme pri výmene som dával už v rámci rozmerov ktoré tam sú, 55 alebo 60Ah, čím vyžšia kapacita, tým lepšie, aj keď s týmto motorom nie je nutná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po výměně baterie mi nějak hodně začal hučet posilovač řízení (elektronický), a nevím jestli se mi to zdá, ale jde i více ztuha otáčení volantem...nemohl se nějak poškodit? Hučí to docela dost 🤔🤔jde mi o to, aby se nedokur*vil úplně, jestli to mám řešit, nebo jestli je to normální...? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase až tak zlý prístup tam nie je, vytočíš víčko a na tom je mierka. Ono to elektroservo nejaký zvuk normálne dáva, ťažko povedať či to hučí už priveľa alebo je to v norme, na niektorých servách chýba po výmene protihlukový kryt (strašne to pod ním koroduje), tak vtedy je ho počuť viac. Samozrejme kontrola hladiny, prípadne doplnenie je základ. Keby bolo málo toho oleja, tak nezabudni ešte odvzdušniť - podržať volant v krajných polohách pár sekúnd. Olej sa tam dáva špeciálny na tento typ elektroserva Total Fluide DA, čo je asi to isté ako Total fluide LDS čo sa dával do citroenu s hydroaktiv podvozkom. Podstatné je, že je na syntetickej báze, oranžový, a nemá sa miešať s klasickým minerálnym Total Fluide LHM, ktorý je zelený. Dobre by bolo pred doplnením zistiť, čo tam reálne teraz máš, či to niekto nezamenil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...