VDO Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: Netopýrka :D:D sikulka, s tebou ja budu udrzovat pratelske vztahy :D:D:D:D Dobré vztahy ???? Co si pod tim mám vybavit ?? :roll:roll:D:D:D Jinak tvoje křídlo už je v barvě a čeká jen na až budou očalouněné kapoty a pak je tam Citovat
mk405 Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: VDO Vešlo vešlo. Resp. vejde. Ještě sem to trochu překopal a dělám zvuk 5.1 Takže montuju další zesilovač. A vypadá to že bude u spolujezdce v podlaze. Jinak vyleštěnou vnitřní stranu nechápe spousta lidí a sakra 5.1 car theatre a jaký měl důvod autor pro vyleštění vnitřní strany? Citovat
Béďa Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 coze?? 5.1 v aute?? No tak to bude mazec jeste nejake pekne LCD a bude to super Citovat
VDO Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: VDO Vešlo vešlo. Resp. vejde. Ještě sem to trochu překopal a dělám zvuk 5.1 Takže montuju další zesilovač. A vypadá to že bude u spolujezdce v podlaze. Jinak vyleštěnou vnitřní stranu nechápe spousta lidí a sakra 5.1 car theatre a jaký měl důvod autor pro vyleštění vnitřní strany? Asi z důvodu dobrého pocitu............. co já vim.............. asi sem blazen:aut Citovat
VDO Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: Béďa coze?? 5.1 v aute?? No tak to bude mazec jeste nejake pekne LCD a bude to super Bude bude ................ nebo vlastně budou budou :cool: Citovat
Béďa Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: VDO Původně zaslal: Béďa coze?? 5.1 v aute?? No tak to bude mazec jeste nejake pekne LCD a bude to super Bude bude ................ nebo vlastně budou budou :cool: no tak to jsem zvedav, nezapomen pak dat nejake ty fotky sem at se pokochame :D Citovat
Neon Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: mk405 a sakra 5.1 car theatre a jaký měl důvod autor pro vyleštění vnitřní strany? Podle mně hlavním důvodem je letošní dlouhá zima, no ne???:D Citovat
VDO Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 No hlavní duvod je že neumim jen tak nic nedělat. Pořád něco musim dělat. A letos v zimě sem dělal nějak trochu míň na autěch lidem, tak to slíznul muj Pažout se vší parádou (chudák ) Citovat
chuck11 Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: VDO No hlavní duvod je že neumim jen tak nic nedělat. Pořád něco musim dělat. A letos v zimě sem dělal nějak trochu míň na autěch lidem, tak to slíznul muj Pažout se vší parádou (chudák ) Chudák:D,na další zimu počítej s mojim chudákem:D:D:D:D:D Citovat
mk405 Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 no jsem zvědavej kam jsi nacpal tes středovej reprák tak šup sem s fotkama, at máme nějakou inspiraci já si ted lámu hlavu s tím jak udělat zástavbičku do kufru Citovat
VDO Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Chuck: A co planuješ??? Jen tak mimo řeč, válí se mi ve skladu sada blatníků a nárazníky na 306 MAXI MK: No středovej signal sem ještě rozdělil vyhybkou a výšku jsem namontoval do středové konzole na stropě a 10cm středobass je u řadičky. Odkládací kastlik sem upravil a použil jako ozvučnici Citovat
oni Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: VDO Chuck: A co planuješ??? Jen tak mimo řeč, válí se mi ve skladu sada blatníků a nárazníky na 306 MAXI MK: No středovej signal sem ještě rozdělil vyhybkou a výšku jsem namontoval do středové konzole na stropě a 10cm středobass je u řadičky. Odkládací kastlik sem upravil a použil jako ozvučnici a co se ti jeste vali ve skladu??? Citovat
VDO Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Mám tu kde co. Vždy? to všichni znaj. Co kdy kde komu zbyde a časem se hodí. Teď tu mám jako perličku roli karbonu. Asi tak 1.5x15m A ještě čekám na červenej karbon a stříbrnej Citovat
VDO Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Spíš mi řekni co potřebuješ. Spíš tu mám věci na 405ku. Ale kdysi sem pomáhal stavět závodní 306ky MAXI takže něco samo zbylo. Např. karbonovej kryt pod motor, myslim že i brzdiče, nárazníky a blatníky, karbonový kusy palubky a výplně dveří azd. . Ale většinou jsou to věcičky, který ti jsou do normálního auta k ničemu. Citovat
oni Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 ty narazniky to jsou ty rozsireny vid kdyz je to na maxi??jinka jak vypadaj ty karbonovy kusy palubky!!a co kridylko na zadni dvere by nebyli??? Citovat
VDO Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Narazníky jsou rozšířené na blarníky. Ale hlavně když sem to zkoušel na civilní 306ku, tak to vypadá dost směšně. Brutální nárazník a normální auto. Ty kusy jsou takový všelijaký destičky, který se montovaly na palubku a třeby místo mřížek ventilace a do nich se dávaly vypínače. Myslíš jako to křídlo co bylo na tom Maxiku? Někde byh hho mohl mít. Ale nebude ještě slepené. A je k němu potřeba udělat nožičky. A hlavně tohle křídlo ti docela brutálně zvedne spotřebu a sníží maximalku. Citovat
oni Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 aha tak to nechci,ja myslel takovy to co se da normalne sehnat,jak pasuje na tu spodni cast kufrovejch dveri!!hm,skoda,myslel jsem ze si necim prilepsim!! Citovat
Netopýrka Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 VDO ...no, nepredstavuj si pod tim nic, to byl jen pokus o vtip, ktery nevysel....jsem chtela naznacit, ze jsi fakt sikovnej... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.