Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D:D:D sikulka, s tebou ja budu udrzovat pratelske vztahy :D:D:D:D:D

Dobré vztahy ???? :mrk Co si pod tim mám vybavit ?? :roll:roll:roll:D:D:D

Jinak tvoje křídlo už je v barvě a čeká jen na až budou očalouněné kapoty a pak je tam :super

Odesláno
Původně zaslal: VDO

Vešlo vešlo. Resp. vejde. Ještě sem to trochu překopal a dělám zvuk 5.1 Takže montuju další zesilovač. A vypadá to že bude u spolujezdce v podlaze. :super

Jinak vyleštěnou vnitřní stranu nechápe spousta lidí :D

a sakra 5.1 car theatre :D

a jaký měl důvod autor pro vyleštění vnitřní strany?

Odesláno
Původně zaslal: mk405

Vešlo vešlo. Resp. vejde. Ještě sem to trochu překopal a dělám zvuk 5.1 Takže montuju další zesilovač. A vypadá to že bude u spolujezdce v podlaze. :super

Jinak vyleštěnou vnitřní stranu nechápe spousta lidí :D

Asi z důvodu dobrého pocitu............. co já vim.............. asi sem blazen:aut

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

coze?? 5.1 v aute?? No tak to bude mazec :D jeste nejake pekne LCD a bude to super :super

Bude bude ................ nebo vlastně budou budou :D:cool:

Odesláno

Původně zaslal: Béďa

coze?? 5.1 v aute?? No tak to bude mazec :D jeste nejake pekne LCD a bude to super :super

Bude bude ................ nebo vlastně budou budou :D:cool:

:mrk no tak to jsem zvedav, nezapomen pak dat nejake ty fotky sem at se pokochame :D:D

Odesláno
Původně zaslal: mk405

Podle mně hlavním důvodem je letošní dlouhá zima, no ne???:D:D

Odesláno

No hlavní duvod je že neumim jen tak nic nedělat. Pořád něco musim dělat. A letos v zimě sem dělal nějak trochu míň na autěch lidem, tak to slíznul muj Pažout se vší parádou (chudák )

Odesláno

No hlavní duvod je že neumim jen tak nic nedělat. Pořád něco musim dělat. A letos v zimě sem dělal nějak trochu míň na autěch lidem, tak to slíznul muj Pažout se vší parádou (chudák )

Chudák:D,na další zimu počítej s mojim chudákem:D:D:D:D:D

Odesláno

no jsem zvědavej kam jsi nacpal tes středovej reprák :D

tak šup sem s fotkama, at máme nějakou inspiraci :mrk

já si ted lámu hlavu s tím jak udělat zástavbičku do kufru :cool:

Odesláno

Chuck: A co planuješ??? Jen tak mimo řeč, válí se mi ve skladu sada blatníků a nárazníky na 306 MAXI :D

MK: No středovej signal sem ještě rozdělil vyhybkou a výšku jsem namontoval do středové konzole na stropě a 10cm středobass je u řadičky. Odkládací kastlik sem upravil a použil jako ozvučnici :)

Odesláno

Chuck: A co planuješ??? Jen tak mimo řeč, válí se mi ve skladu sada blatníků a nárazníky na 306 MAXI :D

MK: No středovej signal sem ještě rozdělil vyhybkou a výšku jsem namontoval do středové konzole na stropě a 10cm středobass je u řadičky. Odkládací kastlik sem upravil a použil jako ozvučnici :)

a co se ti jeste vali ve skladu???

Odesláno

Mám tu kde co. Vždy? to všichni znaj. Co kdy kde komu zbyde a časem se hodí. Teď tu mám jako perličku roli karbonu. Asi tak 1.5x15m :D A ještě čekám na červenej karbon a stříbrnej :super

Odesláno

Spíš mi řekni co potřebuješ. Spíš tu mám věci na 405ku. Ale kdysi sem pomáhal stavět závodní 306ky MAXI takže něco samo zbylo. Např. karbonovej kryt pod motor, myslim že i brzdiče, nárazníky a blatníky, karbonový kusy palubky a výplně dveří azd. . Ale většinou jsou to věcičky, který ti jsou do normálního auta k ničemu.

Odesláno

ty narazniky to jsou ty rozsireny vid kdyz je to na maxi??jinka jak vypadaj ty karbonovy kusy palubky!!a co kridylko na zadni dvere by nebyli???

Odesláno

Narazníky jsou rozšířené na blarníky. Ale hlavně když sem to zkoušel na civilní 306ku, tak to vypadá dost směšně. Brutální nárazník a normální auto.

Ty kusy jsou takový všelijaký destičky, který se montovaly na palubku a třeby místo mřížek ventilace a do nich se dávaly vypínače.

Myslíš jako to křídlo co bylo na tom Maxiku? Někde byh hho mohl mít. Ale nebude ještě slepené. A je k němu potřeba udělat nožičky. A hlavně tohle křídlo ti docela brutálně zvedne spotřebu a sníží maximalku.

Odesláno

aha tak to nechci,ja myslel takovy to co se da normalne sehnat,jak pasuje na tu spodni cast kufrovejch dveri!!hm,skoda,myslel jsem ze si necim prilepsim!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...