VDO Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Trošku sme si pohráli s kolama http://www.autohificlub.cz/index.php?body=forum&forumGroupSelected=10&threadSelected=208741&thName=Leštění-Alessia&begin=0 Citovat
Marda106 Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Ty jo sikulka taky jsem chtel lestit kola ale nejak se mi pak do toho nechtelo..... Citovat
chuck11 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Skvělé na kolik tě přišlo jedno kolo,teda jestli to není tajné Citovat
VDO Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 chuck : No ono to bylo spíš forou protislužby. Ale kdyby se to muselo platit, tak to bude kotel. Jen za límec se většinou učtuje 1000kč/ks Citovat
chuck11 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: VDO chuck : No ono to bylo spíš forou protislužby. Ale kdyby se to muselo platit, tak to bude kotel. Jen za límec se většinou učtuje 1000kč/ks :o:o:o Citovat
VDO Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 chuck: no ono když se na to podíváš z druhé strany, tak hodina práce v servisu se učtuje cca od 300kč nahoru. A za tři hodiny ten límec vyleštěnej nemáš. A to nepočítám žádnej materiál. Citovat
Béďa Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: VDO Trošku sme si pohráli s kolama http://www.autohificlub.cz/index.php?body=forum&forumGroupSelected=10&threadSelected=208741&thName=Leštění-Alessia&begin=0 kolecka vypadaj moc hezky pak jeste nejakou fotku jak slusej autu Citovat
chuck11 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: VDO chuck: no ono když se na to podíváš z druhé strany, tak hodina práce v servisu se učtuje cca od 300kč nahoru. A za tři hodiny ten límec vyleštěnej nemáš. A to nepočítám žádnej materiál. No,ale ty ty kola máš leštěné celé(coš musela být prácička jak cip:o. Jak dlouho to prosimtě leštil ,měsíc/dva:myslim:o Citovat
VDO Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 No ja sem to neleštil tak uplně sám. Loni se leštily zepředu a letos zevnitř a znova zepředu. Celkovej čas se blbě odhaduje, ale tipoval bych to všechno tak na 3-4mesíce . Citovat
Neon Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Honzo tyjo, ty seš ale blázen - leštit to i zevnitř... Ale jsou pěkný... Až se budeš příští zimu nudit, tak ti můžu poslat moje alessia. Pošlu ti k tomu i nějakou slivku...no...dobře, tak teda ne, ale jsou fakt pěkný... Citovat
oni Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 muzu se zeptat jakej typ alessia to jsou??diky Citovat
VDO Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: Neon Honzo tyjo, ty seš ale blázen - leštit to i zevnitř... Ale jsou pěkný... Až se budeš příští zimu nudit, tak ti můžu poslat moje alessia. Pošlu ti k tomu i nějakou slivku...no...dobře, tak teda ne, ale jsou fakt pěkný... Jo uznavam, že leštit kola zevnitř je fakt šílenost. V tomhle případě to na autě neni ani moc vidět. Jsou moc plný. Ale už pro ten pocit. Nejlepší upravy jsou ty který nejsou vidět hned na první pohled Jinak pokud chceš leštit, tak no problem. Celý kola nevim, ale límce ti udělám. Citovat
VDO Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: oni muzu se zeptat jakej typ alessia to jsou??diky Já už nevim. Myslim že označení bylo Alessio Alaska. Ale nejsem si s tim jistej na 100%. Ale už se nevyráběj. Tohle byla udajně poslední sada v republice s roztečí 4x100. Ale teď rozmejšlim nad Keskinama, takže tyhle možná pujdou do světa. Citovat
VDO Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: Neon Honzo tyjo, ty seš ale blázen - leštit to i zevnitř... Ale jsou pěkný... Až se budeš příští zimu nudit, tak ti můžu poslat moje alessia. Pošlu ti k tomu i nějakou slivku...no...dobře, tak teda ne, ale jsou fakt pěkný... No jinak až budou fotky kompletní hudby, tak pak se bude mluvit o bláznech :D:D:D:D:D Citovat
John Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Mooc pěkný fakt.... :super Jnak na fotky komplet hudby jsem zvědavej... Citovat
mk405 Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: VDO No jinak až budou fotky kompletní hudby, tak pak se bude mluvit o bláznech :D:D:D:D:D neříkej že se tam ještě něco vešlo, už jsi to měl plný :D:D kolečka jsou zajímavý, ale taky trošku nechápu tu vyleštěnou vnitřní stranu:myslim Citovat
Netopýrka Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 :D:D sikulka, s tebou ja budu udrzovat pratelske vztahy :D:D:D:D Citovat
VDO Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: VDO No jinak až budou fotky kompletní hudby, tak pak se bude mluvit o bláznech :D:D:D:D:D neříkej že se tam ještě něco vešlo, už jsi to měl plný :D:D kolečka jsou zajímavý, ale taky trošku nechápu tu vyleštěnou vnitřní stranu:myslim Vešlo vešlo. Resp. vejde. Ještě sem to trochu překopal a dělám zvuk 5.1 Takže montuju další zesilovač. A vypadá to že bude u spolujezdce v podlaze. Jinak vyleštěnou vnitřní stranu nechápe spousta lidí Citovat
VDO Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: Netopýrka :D:D sikulka, s tebou ja budu udrzovat pratelske vztahy :D:D:D:D Dobré vztahy ???? Co si pod tim mám vybavit ?? :roll:roll:D:D:D Jinak tvoje křídlo už je v barvě a čeká jen na až budou očalouněné kapoty a pak je tam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.