Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot představuje troje nové nadčasové hodinky


Béďa

Recommended Posts

Peugeot představuje troje nové nadčasové hodinky

Peugeot představuje elegantní hodinky „Armand, SINCE 1810“, které vzdávají hold historii značky. Jejich exkluzivní design navrhlo Studio Peugeot Design Lab. Každý detail hodinek je pečlivě zpracovaný, příkladem je název Peugeot vyrytý na zadní straně pouzdra či proplétaný kovový nebo prošitý kožený řemínek. Hodinky „SINCE 1810“ doplňují stejnojmennou kolekci. Ode dneška jsou k dispozici v e-shopu https://boutique.peugeot.com za cenu 129 EUR nebo 149 EUR.

Milovníci historie značky Peugeot budou moci hrdě nosit stylové hodinky s moderním šedým laminovaným ciferníkem nebo s černým ciferníkem s nápisem „PEUGEOT SINCE 1810“. Nadčasové hodinky kombinují tři ručičky a ukazatel data. Díky prošitému koženému nebo proplétanému kovovému řemínku působí velmi elegantně. Používají systém quartz a jsou vodotěsné až do 50 metrů. Hodinky byly pojmenovány „Armand“ jako pocta zakladateli automobilového výrobce Peugeot.

  • Hodinky „Armand“ s pouzdrem z hlazené oceli (průměr 41 mm), šedým laminovaným ciferníkem a proplétaným kovovým řemínkem „Milan“: 129 €.
  • Hodinky „Armand“ s pouzdrem z leštěné oceli (průměr 41 mm), šedým laminovaným ciferníkem a černým koženým řemínkem: 129 €.
  • Hodinky „Armand“ s pouzdrem z leštěné oceli „Antic Silver“ (průměr 41 mm, patinovaný vzhled), s černým ciferníkem, koženým řemínkem „Camel“, na zadní straně pouzdra vyrytý nápis „PEUGEOT LEGEND“: 149 €.

Designéři studia Peugeot Design Lab navrhli hodinky "SINCE 1810" velmi pečlivě. Pláště hodinek kombinují smyslné křivky, propracované povrchy a duté boky ve stylu nejnovějších automobilů Peugeot. Díky kvalitě leštění pouzdra získaly  elegantní vzhled, za nějž vděčí i know-how značky Peugeot v oblasti zpracování oceli. Tlačítko pro nastavení času nese podpis „Peugeot“" a na zadní straně pouzdra je vyrytý nápis „Peugeot“ nebo „Peugeot Legend“.

Tyto nové hodinky „Armand, SINCE 1810“ jsou k dispozici v e-shopu https://boutique.peugeot.com. Doplňují kolekci oblečení, lifestylových předmětů a výrobků určených ke stolování, oslavujících 210 let značky Peugeot.

PEUGEOT_1810_BlackLeather3bd_0.jpg

PEUGEOT_1810_BlackLeather5_Sidebd.jpg

PEUGEOT_1810_Camel_2bd.jpg

PEUGEOT_1810_engraving_LEGEND1bd.jpg

PEUGEOT_1810_Grengraving_PDLbd.jpg

PEUGEOT_1810_MilanoRing2bd.jpg

PEUGEOT_1810_RingMilan2bd.jpg

01_PEUGEOT_1810_Black_Wbd.jpg

02_PEUGEOT_1810_Black_Wbd.jpg

03_PEUGEOT_1810_Camel_Wbd.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...