Tom1no 2 Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Zdravim vas. Mam novu 208 vybava Allure. Ked chcem navigaciu (vstavanu) da sa to nejak cez USB kluc? Alebo mi ju musia nainstalovat priamo v servise? Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,688 Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Auto buď vestavěnou NAVI má a nebo nemá. Pokud máš verzi BEZ, tak jedině výměna jednotky. Pokud jsou displeje jinak stejné. To nevím, s verzí bez NAVI jsem v této řadě ještě neměl tu čest Ale jestli to umí CarPlay nebo AndroidAuto, tak snad ani ta vestavěná NAVI nemá smysl Quote Link to post Share on other sites
Tom1no 2 Posted December 8, 2020 Author Share Posted December 8, 2020 No teraz mam akurat cez android auto tu google navigaciu. Ale chcel by som inu. Ak teda iba cez android auto, nevieme ktora by este mohla fungovat? Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,688 Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Tak to bude ještě asi nějaký pátek trvat než Google povolí další aplikace do Android auto Kup si AjFouna a tam můžeš mít třeba Waze přes CarPlay Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 490 Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Waze mi běží normálně přes Android auto, používám ale Google, nevadí mi. Jinak když navi není vestavěná, pochopitelně spustit nejde, ani přes klíč, ani v servise, pak jedině jak píše @MJSyticvýměna celé jednotky a to vyjde víc než kdyby sis jí objednal z výroby. Quote Link to post Share on other sites
Tom1no 2 Posted December 9, 2020 Author Share Posted December 9, 2020 Nooo, vyskusam Waze ci pojde aj mne Quote Link to post Share on other sites
loque 159 Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Waze je jednoznačne naj navigácia. Tiež používam, aj keď vačšinou len pre info o radaroch Quote Link to post Share on other sites
Tom1no 2 Posted December 17, 2020 Author Share Posted December 17, 2020 No skusil som. Pokial stojim s autom , tak funguje. Akonahle sa pohnem, prestane. Ostane tak, ako som ju nastavoval, ked som staal. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts