mikoukal 0 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Ahoj Byl by někdo ochotný mi pomoci , nejde mi nastartovat auto , jen točí ale nenaskočí , zdechlo za jízdy . Nejde ani benzínové čerpadlo , ale vadné není , když připojím + z baterky na pojistku tak se čerpadlo rozjede , ale motor ani takto nechytne Nemá někdo podobnou zkušenost ? Quote Link to post Share on other sites
Radek Hurvajz 4,894 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Není pod kapotou narazová pojistka? Takový gumový tlačítko. No chtělo by to diagnostiku, to mužou bejt rozvody, nebo imobilizer a asi 100 dalších věcí. Quote Link to post Share on other sites
Hafity 1,989 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Prasklý/skočený rozvoďák, snímač otáček.... A jak píše kolega nade mnou.... Quote Link to post Share on other sites
mikoukal 0 Posted December 5, 2020 Author Share Posted December 5, 2020 (edited) před 3 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Není pod kapotou narazová pojistka? Takový gumový tlačítko. No chtělo by to diagnostiku, to mužou bejt rozvody, nebo imobilizer a asi 100 dalších věcí. To jsem zkoušel hledat a nenašel , kdyby to byly rozvody tak by myslím šla ta benzínová pumpa . Diagnostiku mám jen obyčejnou bluetooth do telefonu a pak ještě ELM scan master na PC a divny je že se nedá vůbec spojit s autem ... Edited December 5, 2020 by mikoukal Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,440 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Ahoj, Těch možností je tam více Pokud by jsi měl zájem o origo diag, tak zítra budu nějak v Jihlavě, tak bych se k tobě mohl otočit kdyžtak mi napiš do zpráv, Quote Link to post Share on other sites
inoxing 486 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Na palubáku ti nebliká chyba s immobilizérem? Rozvody bych asi vyloučil rovnou, i bez nich bude cerpadlo tlakovat otocenim do kontrolek Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,440 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 @inoxing už vyřešeno Pálila se F4 co napájí počítač motoru a jednotku ventilátoru, jelikož bylo auto bourané, tak se zvazek zkratoval o chladič inoxing, jarokare, Hafity and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts