Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pravidla soutěže


Recommended Posts

Peugeot Club Amis de Lion vyhlašuje soutěž o nejzajímavější a nejhezčí fotografii vlastního auta nebo skútru značky Peugeot na téma voda!

Myčka, moře, vodopád, déšť, kaluž - voda je všude kolem nás v různých formách a je to nespoutaný živel stejně jako značka Peugeot!

Vyfoť svého Peugeota nebo své Peugeoty kdekoliv a v jakékoliv situaci s vodou!

 

Fotografii pošli na email soutez@peugeot-club.com do 20.12.2020. Hlasování bude probíhat od 21.12.2020 na stránkách Peugeot Clubu.

 

- 10 účastníků s nejvyšším počtem zelených šipek u fotografie, získá kalendář Peugeot pro rok 2021!

a další hodnotné ceny s logem Peugeot......!

 💦    🪒   🧊    ❄    🌊    🧼    

Organizátor foto-soutěže
Peugeot Club Amis de Lion, Nová 332, 25070, Odolena Voda, Česká republika

Termín konání foto-soutěže
Foto-soutěž (dále jen „soutěž“) probíhá od 3.12.2020 do 3.1.2021. Konečná uzávěrka pro zaslání fotografie je 20.12.2020 ve 20:00 hodin. Následně budou fotografie hromadně a jednotně zveřejněny na stránkách Clubu v sekci Soutěž a v průběhu 14ti dnů proběhne hlasování.
Konečná uzávěrka pro hlasování je 3.1.2021 ve 21:00 hodin.

Účastníci soutěže
Účastníkem soutěže se stane každá fyzická osoba starší 18-ti let, která ve stanovené době zašle soutěžní fotografii a uvede své osobní údaje (jméno, příjmení, adresu trvalého bydliště - popřípadě i adresu kontaktní, pokud se neshoduje s adresou trvalého bydliště, e-mail a telefonní kontakt).

Soutěžní fotografie
Podmínkou účasti v soutěži je zaslání soutěžní fotografie v digitální podobě ve formátu JPG (dále jen „fotografie") na emailovou adresu soutez@peugeot-club.com  a to v termínu od 3.12.2020 do 20.12.2020.
Fotografie musí zachycovat celé vozidlo nebo vozidla nebo části vozidla nebo vozidel výhradně značky Peugeot. Dále musí fotografie zachycovat vodu v jakémkoliv skupenství a množství. Organizátor neodpovídá za škody vzniklé při focení nebo jejich přípravách.
Každý účastník soutěže může zaslat maximálně 1 fotografii.
Zasláním fotografie poskytuje účastník soutěže organizátorovi právo využívat fotografii všemi zákonem dovolenými způsoby užití, nejen v rámci soutěže a její propagace, ale i pro účely propagace organizátora či propagace jím poskytovaných služeb. (Například na leták, banner,web). Tato licence se poskytuje jako bezúplatná, časově a územně neomezená, k neomezeným způsobům užití ze strany organizátora. Organizátor není povinen toto oprávnění využít.
Organizátor nepřebírá přijetím soutěžních fotografií jakoukoli odpovědnost za obsah fotografií, porušení práv třetích osob jejich zobrazením na fotografii či užitím fotografie ze strany organizátora v dobré víře v souladu s těmito podmínkami.
Fotografii umístí anonymně pod pořadovým číslem organizátor pouze na stránky Clubu, kde bude probíhat i hlasování.

 Zasláním soutěžní fotografie účastník soutěže prohlašuje, že:
• souhlasí s těmito podmínkami a pravidly soutěže,
• fotografii pořídil osobně, a že má neomezená práva poskytovat dalším osobám práva jejího užití v neomezeném rozsahu,
• osoby zachycené na jím pořízeném snímku souhlasí se zveřejněním dané fotografie a jejím použitím dle podmínek a pravidel soutěže.

 Do soutěže nebudou zařazeny fotografie, které:
• nesouvisí s tématem této soutěže nebo neplní podmínky soutěže (jiná značka vozidla, absence vody)
• autor neuvedl své skutečné jméno a příjmení (v případě výhry: jméno a příjmení autora se musí shodovat se jménem adresáta),
• mají neetický obsah (propagují pornografii, násilí, vulgaritu, rasovou nesnášenlivost atd.),
• jsou opatřeny vulgárním, či jinak pohoršujícím popiskem,
• byly, dle informací dostupných organizátorovi soutěže, pořízeny jiným autorem, než je účastník soutěže,
• jsou na první pohled velmi nekvalitní (rozmazané, tmavé...),
• obsahují jakékoliv dodatečně doplněné nápisy (fotografie nesmí obsahovat jakékoliv viditelné nápisy z důvodu možného považování za reklamu; výjimkou je nenápadný copyright či krátký nápis),
• budou do soutěže přihlášeny po termínu uzávěrky pro zasílání fotografií,
• se shodují s již zaslanými fotografiemi téhož autora (fotografie shodné v podstatných znacích).

Způsob vyhodnocení soutěže
Organizátor umístí hromadně všechny fotografie v pořadí ve kterém přišli, pod pořadovým číslem na webové stránky Clubu v sekci Soutěž a to nejpozději 21.12.2020 do 23:59 hodin.
Hlasovat může fyzická osoba registrovaná v Peugeot Clubu starší 18-ti let. Hlasování provede kliknutím na šedou šipku vlevo dole pod konkrétní jím zhodnocenou fotografií jako nejhezčí a následně na zelenou šipku LÍBÍ. Počet zelených šipek u jedné fotky je omezen na jednu. Jedna osoba může hlasovat pro více fotek. Své rozhodnutí může během hlasování měnit odebírat a přidávat.
I účastník soutěže smí hlasovat. Nelze však hlasovat pro svojí fotografii.
Multi-registrace za účelem zvýšení výherních zelených šipek, se trestá okamžitou diskvalifikací v soutěži a BANem na jeden kalendářní rok!
Hlasování proběhne v termínu od 21.12.2020 do 3.1.2021.. 21:00.
Vyhodnocení soutěže proběhne 4.1.2021 do 21:00.
Do 15.1. 21 budou výhry předány nebo zaslány výhercům.
Na veškeré stížnosti od ostatních soutěžících nebude brán zřetel.

 

Ostatní podmínky soutěže
Výherce bude o výhře srozuměn e-mailem nebo telefonicky. Věcné ceny mu budou následně předány osobně nebo zaslány poštou. Za výhru není možné požadovat finanční náhradu. Není možná výměna ceny za jinou cenu, stejně tak není možné vyměnit udělenou cenu za jiné předměty nebo služby.
Organizátor soutěže si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu trvání soutěže pozměnit pravidla nebo soutěž zrušit bez udání důvodu.
Účastí ve soutěži (zasláním fotografie a osobních údajů) vyjadřuje účastník souhlas s těmito pravidly a podmínkami soutěže. Zároveň vyjadřuje svůj souhlas podle zákona č.101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů se zpracováním osobních údajů jím uvedených v průvodním e-mailu. Údaje budou zpracovány za účelem administrace soutěže. Údaje budou zpracovány zaměstnanci organizátora automatizovaně nebo jinými prostředky. Poskytnuté osobní údaje bude organizátor zpracovávat po dobu nezbytně nutnou k prokázání průběhu konání soutěže a prokázání poskytnutí licence k účastníkem zaslané fotografii nebo do odvolání tohoto souhlasu. Účastník soutěže souhlasí se zveřejněním svého křestního jména (nicku) a názvu obce z uvedené adresy trvalého bydliště, na internetových stránkách Clubu, k účelu vyhlášení výsledků soutěže.
Správcem ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů je Peugeot Club Amis de Lion. Udělení výše uvedeného souhlasu účastníka je dobrovolné a na zpracování jeho osobních údajů jsou založeny podstatné principy soutěže. Organizátor shromažďuje osobní údaje v rozsahu zákona č.101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů.

Upraveno uživatelem Weri 605
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clubáci a peugeoťáci... 😃 zvyšujeme výhru..!!! Nejen o kalendář Peugeot, ale i další věci s logem lva..!

Originální bundu vyhraje jen jeden z vás..! 😃 tak posílejte fotky.....

20201205_145304.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...