vyskaj 0 Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Zdravím, potřeboval bych radu, týden zpět jsem byl na stk a neprošel jsem emisemi. Diagnostika ukázala kod chyby 35 - Snímač polohy škrtící klapky. Technik mně řekl, že to může klidně být znečištěním klapky. Nemáte s tímto někdo zkušenosti ? Klapku jsem vyčistil, ale než si najdu automechanika, který se pokusí chybu smazat, rád bych znal Váš názor, ať neplatím zbytečně peníze za diagnostiku. Jedná se o Peugeot 206 1.1 r.v. 1998. Quote Link to post Share on other sites
vyskaj 0 Posted November 30, 2020 Author Share Posted November 30, 2020 Update, dneska napojen an VAG, ktery ukazal chyb u 00285 - Snímač otáček PP - mechanicka zavada, signal mimo toleranci/přerušení. Tu chybu co mi našeli na emisích mi to neukazalo, trochu nevěřím, že sama ale zmizela. Je možné, že ji jen VAG nenašel, ale jinda diagnostika jo ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts