Karel Voska 0 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Dobry den,mam problem po vymene komplet ovladani blinkru,svetel,steracu se me rozsvitila kontrolksa ESP.Jedna se o peugeot 206.Predem dekuji za rady. Quote Link to post Share on other sites
jarokare 3,233 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Tak šup na diag a nakalibrovat úhlový snímač volantu Quote Link to post Share on other sites
Karel Voska 0 Posted November 28, 2020 Author Share Posted November 28, 2020 V 27. 11. 2020 at 6:34, jarokare napsal: Tak šup na diag a nakalibrovat úhlový snímač volantu Dekuji po nedeli to zkusime. Quote Link to post Share on other sites
Karel Voska 0 Posted November 28, 2020 Author Share Posted November 28, 2020 před 18 minutami, Karel Voska napsal: Dekuji po nedeli to zkusime. Jeste otazka, zvladne to nejaka dil. diagnostika nebo musim do peugeotu Quote Link to post Share on other sites
jarokare 3,233 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Teoreticky jo , nezkoušel jsem , origo je jistota ... Quote Link to post Share on other sites
karlle 0 Posted February 23 Share Posted February 23 Zdravím, najednou mi začaly blbnout blinkry . Svítí když se rozsvítí světla všech 6 nebo mi nesvítí zadek nebo blikají jako bláznivá. Žárovky jsou v pořádku, pojistky taky. Mohlo by to být v ovládání světel a blinkrů? A kde to seženu. Mám peugeot 206, 1.4. rv 2003 Děkuji Quote Link to post Share on other sites
Karel Voska 0 Posted February 23 Author Share Posted February 23 Zdravím,tento problém jsem vyřešil výměnou celku přep.blinkrů i stěračů.Repas se prý nevyplatí a vrakac problém tento díl je nedostatkové zboží a sázka do loterie. Kolega říkal ,že je to problém každého 2 auta.Zadal jsem VIN a mel jsem další problém,protože mě to nabízelo 7 typů od 3500-11000Kč. Měl jsem štěstí byl to ten nejdražší záleží na výbavě.Takže po všech slevách kolega sehnal 7500 +500 diagnostika nastavení úhlového snímače,protože svítilo ESP. Snad jsem Vám trochu pomohl je to hrozný takové prachy. Quote Link to post Share on other sites
ChouLu 1,455 Posted February 23 Share Posted February 23 Přitom stačil repas za 1500 Kč u našeho člena včetně záruky Vozím mu každou chvíli nějaké páčky a nikdy nebyl problém Petr 3008 and Hafity 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts