Samuel365 1 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Dobry den dnes sa mi na dspleji zobrazilo anti polution system faulty neviete co vy to mohlo byť ? Motor 1.6hdi 80kw 110koni r.v 2009 peugeot 308 Quote Link to post Share on other sites
Weri 605 5,738 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Dobrý den, na toto téma je tu již mnoho informací v jiných vláknech... udržujeme si tu pro přehlednost všech uživatelů pořádek... Použijte proto prosím "lupu" a vyhledejte si frázi "antipolution system faulty". Toto téma Vám bude přesunuto do příslušné sekce... přeji ať to není na výměnu FAP a najdete zde odpověď... Weri Péťa and Laďa 2 Quote Link to post Share on other sites
Péťa 10,399 Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 A já, kromě toho, že jsem dotaz přesunul, ještě dodávám, že stačí dotaz napsat jen jednou. Ne víckrát do různých sekcí. Už jsem Tě na to jednou upozorňoval zde a uděláš to znova Weri 605 and Laďa 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts