Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407 - NEBRAT!!! poruchy, zavady, opravy, servis, kvalita špatná...


speedONE

Recommended Posts

nevim no, kamos ma 407 tady u nas, ma ji uz cca 3 - 4 mesice, bez problemu. Jezdi na garanci jen menit olej a tak, jedine co bylo na uplnem zacatku, kdy se otocil po par KM co odjel od prodejce, neco se steracem, vrzal ci co. Jedina zavada. Koupeno u peugeot mlada boleslav, u kruhace kosmonosy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

hmmm, tak jak to tu tak čtu, to abych se styděla,že si nemůžu stěžovat ani na jednu závadu při skoro 40ti tisících najetých km a je to třetí peugeot co vlastním a nedám na něj dopustit a muž má 406SW a jezdí s tím taxi a nemusí na něj též skoro sáhnout.....fakt Polsko asi není dobrý zdroj, tam bych nekoupila ani housku ;o)))):roll

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Ja mam totozny pocit z peugeotu ako SpeedOne..... peugeot never more......PUEGEOT NIKDY VICE RADSEJ KULKU DO PALICE:P:P je to smejd...znamy kupil novu 407 sedan 1,6 hdi rok. vyr 205...nalietane 85000 km..pravidelny servis...normalne jazdenie..... - porucha zadreny motor, - unava materialu aspon podla Peugeot Bratislava,. predna naprava ko po 45000 km...vsetko buchoce, stŕpa,..... problem zo zaseknutim stresnym oknom..atd atd....... kupil novu toyotu avensis D-4D 2,2 nafta.....je to jedna balada......

Je tu strasne vela pevnych zastancov znacky peugeot ktory nedaju na svojho oblubenca dopustit... uz le npreto ze ine auto nemali....az na nejake vnimky... nechcem zhadzovat auta znacky peugeot, ale je to naozaj smejd.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každý má právo na svůj názor. Chtěl bych jen dodat, že můžete koupit nepovedené auto jakékoliv značky, i té nejrenomovanější.

Pokud ale někdo jezdí v noci po dálnici 200km/h a přitom chce mít tlumená světla, aby na něj z protisměru neblikali oslnění řidiči, tak sice je chyba v autě, ale v prostoru mezi sedadlem a volantem.

Stejně se dívám na kritiku nízké životnosti přední nápravy. Když mě na děravé okresce dojedou a předjedou adrenalinoví feťáci, tak si říkám "asi na to máš v kešeni". Každá sranda totiž něco stojí. A můžete mít třeba ToYotu nebo Lexus. Servořízení všechny rázy do volantu utlumí, ale čepy to dostávají pěkně naplno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

No tak ja si na Peugeot stezovat nemuzu. 406 TDi ma skoro 10let a jedinej problem byl ve vymene lozisek u prednich kol a jinak vlastne nic zajimaveho. 407 mame skoro rok a zadnej problem nebyl. Jezdi pohodove a ze bych ji neprohnal se rict neda. Ne ze bych byl zastance tyhle znacky, ale nebyl s ni zatim zadny problem... Ale je to jak psal Matuska -musite taky jezdit rozumne. Pokud pojedete pres deravou silnici jako prasata takse nesmite divit ze se treba neco pos..... To bych pak mozna volil nejaky SUV :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 let později...

Ja osobne som uz mal hodne aut a na Peugeot nedam dopustit. Autam sa trochu rozumiem, mal som ich asi 10. Najviac sa mi pozdavali Peugeoty a Fordy. Ford ma ale nikdy neocaril designom interieru. Konkretne som mal 306 1,9D, 206 2,0HDi, 307 1,6 HDi a momentalne mam 407 2,0 Hdi. Na 306 1,9 d este jazdi otec a ma uz okolo 360 000 km a 18 rokov.

A co sa tyka mazdy6 - podla mna nic moc: sice vyborne jazdne vlastnosti, ale napr.: odchadza 3. valec na motoroch 1,8, korozia zadnych blatnikov a uloženia tlmičov rocnika 2005 a 2006 cca po 6-7 rokoch , problemy s trhanim posilovaca a rychly odchod lozisk. No a o cenach nahradnych dielov ani nehovorim (hlavica kozenej rychlostnej paky myslim okolo 200 eur...)

No a 2,0 diesel sa mi zda ze je z dielne PSA+FORD ( 1,6 v Mazde3 urcite)

V dnesnej dobe si myslim, ze zla znacka uz takmer ani nieje, skor len nepodarene kusy. Ja som mal napr. take 1,9Tdi Golf IV. Najhorsie auto ake som v zivote mal. Ale vseobecne to boli celkom uznavane auta, mal som asi nejakeho zmetka. Nebudem vsak tvrdit, ze VW su zle auta a pod. Ale viem, ze si VW uz asi nikdy nekupim, pretoze som ziskal nazor, ze Peugeot mi da viac za menej penazi.

Ja vzdy hovorim: kazdy si kupi auto, ktore je pre neho z jeho pohladu najlepsie. Niekto chce design, niekto pohodlie, cenu, rozmery... No a tie naroky ma kazdy uplne ine.

Moj nazor je taky, ze su aj spolahlivejsie auta ako Peugeoty, ale vo väčšine pripadov je spolahlivost dana technickou zastaranostou (typicky priklad napr. Toyota). Ty co zavadzajunove veci, maju i vyssiu kazivost. Mne Peugeoty vyhovuju hlavne pre dobry pomer medzi pohodlim a jazdnymi vlastnostami a podla mojho nazoru najlepsimi dieselovymi motormi.

Tolko moj nazor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...