Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

MY Citroen / My Peugeot Aplikacia


Recommended Posts

Ahoj,

Mám otazku ci niekto z Vas pouziva tuto aplikaciu a ma sparovane auto, ja som to pouzival fugovalo to super ale po cca2 tyzdnoch a jednom tankovani sa nechcu synchonizovat data. ma s tym niekto podobny problem ?

aktualizaciu, radia v aute som robil, rovnako aj telefonu, tiez aj opatovnu instalaciu na mobil, parovanie, preinstalloval aplikaciu v mobile. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne to v 308 tiez blblo pri aktualizacii, a predtym to islo skora vzdy, teraz treba mat zapnute data, GPS, spsutit aplikaciu, aby sa aktivovala, a potom nastartovat, znova aplikaciu potiahnutim aktualizovat.... mysllim spustit parovanie auta. Takto mi to ide vzdy. je to pracne, ale funguje to. Niekedy to ide aj samo, alebo pri neuspesnom pripojeni, si to nacita jazdy aj spätne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, přečti si recenze pod aplikací v Google play a pochopíš.... Myšlenka dobrá, ale fungující jako počasí v dubnu, chvíli běží pak zase neběží. Všechny odpovědi na výtky stejné... Jsou důležitější věci, které na našich autech nefungují..... 

Upraveno uživatelem spagetti73
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Používám tuto aplikaci přes dva roky a mám vysledováno, že asi hodně záleží jakou verzi Androidu má člověk v telefonu. V předchozím telefonu jsem měl Android 6 a po automatické aktualizaci aplikace, přestala šlapat. Občas se to připojilo, ale většinou vůbec a bylo to na zahození. Přes apk mirror jsem si stáhnul starší verzi My Peugeot a fungovala spolehlivě. Teď už mám asi půl roku telefon s Androidem 10, My Peugeot z Google Play v poslední verzi a úplně bez problémů. Nepřipojí se k autu pouze tehdy, když třeba vypnu na telefonu BT a vyčistím cache telefonu. Ale na to stačí po znovuzapnutí BT, otevřít (byť jen na vteřinu) My Peugeot, zase zavřít a už se zase připojuje normálně.

Upraveno uživatelem Bronnsky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...