Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo by mi nainstaloval JBL do Peugeot 407


michal.asenbrener

Recommended Posts

Ahoj všichni, prosím vás mám Peugeot 407 Sedan, r.v. 2007. Mám v autě základní repro. Kdybych si sehnal zesilovač a JBL reproduktory, nenašel by se tady někdo kdo by mi to namontoval. Normálně bych za to zaplatil. Já jsem skoro takový laik v autech, že si jen okážu vyměnit olej, přezout kola atd... Bydlím v Praze

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čauec. Celkem nedávno jsem si to do svého 407sw naládoval taky. Podařilo se a rozhodně to stojí za to. Četl jsem povětšinou názory,že je to strašná pakárna,ale já bych to takhle určitě nenapsal.Co to ovšem chce určitě je pořádná příprava,čili pokud sadu nekoupíš demontovanou z jiného auta i s kabeláží,chce to kromě těch drátů sehnat i konektory .Pokud použiješ původní kabeláž k bednám ve dveřích,je třeba vést to od rádia k zesáku,ze kterého pak zpátky na původní fakru u rádia a zvlášť pak ze zesáku na přední tweetery a dozadu na woofer.Takže musíš sehnat konektory k zesilovači,jeden fakra konektor který si upravíš a dva konektory ke tweeterům v zadních dveřích a čtyřpinový konektor k wooferu. Jinak se dají použít původní konektory s tím,že u původních předních tweeterů je ucvakneš,původní dráty zaizoluješ a napájíš na tweetery výstup ze zesáku,který je u jbl zvlášť. Atd atd. Co ovšem potřebuješ nejvíc je dostatek času a trpělivosti ;) Vůbec nemá cenu tohle jakkoli uspěchávat a já osobně ještě než jsem se do toho pustil,brával jsem si na hajzlík (tam je největší klid) schémátka a študoval si to tam. A musíš počítat i s tím, že zařve pár plastových cvočků,které drží tapec tam či onde,bývají věkem už zkřehlé a lupnou raz dva.Takže si pořídit i ty. A taky nějaký vykružovák,nebo jinak promyslet,jak uděláš otvory na tweetery do plastu zadních dveří. Možná to zní komplikovaně,ale zmáknout to skutečně jde,když si dáš záležet.Schémátka ti samozřejmě poslat můžu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jak hraje origo JBL ve 407, ale určitě se dají najít i jiné, kvalitní značky repro.

V 5. 11. 2020 at 20:50, michal.asenbrener napsal:

Mám v autě základní repro

Taky jsem měl, vyměnil za komponenty Hertz (bez subwooferu) vytlumil dveře a rozdíl celkem velký, co se týče zvuku. A to používám jen rádio RD4, bez externího zesilovače.

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...