Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Traktor s pluhem


Recommended Posts

Ne, ten traktor podle me prave vyjel z pole. Podivej se, ze je jeste pod uhlem.. Po opakovanem shlednuti beru zpet to slozeni, Slozene to ma spravne, ale tim jak vyjizdel z pole, tak to za nim proste trci. 

V 0:07 a 0:08 je hezku videt jak moc je pod uhlem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se občas povede no... :( Taky už jsem pluhem rozparal jedno auto, musí se s tím po silnici hrozně opatrně, nechápu proč tam tak blbě stojí uprostřed silnice... Za tu dobu než k němu to auto dojelo, tak mohl být 10x srovnanej a nic by se nestalo, ještě že měl řidič dobrou reakci, mohlo to bejt mnohem ošklivější, ty radlice sou ostré a neuhnou :( 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ tohle je průserové vždycky když se s tím motáš po silnici.  Já jsem ještě za mlada u cestářů rozpáral celej bok u funglovky. Jel jsem kontrolu sjízdnosti tehdy ještě Trambusem a protože den a noc před tím sněžilo a další den hlásili taky sněžení tak jsme měli nasazené radlice a na té radlici bylo na každém konci kolo jak u osobáku po kterých ta radlice jela po silnici protože to mělo gumový břit tak aby to moc neubývalo no a ty kola byli na péru aby když se zvedla radlice tak se zavřely a drželi zavřené no a já jel v Jenštejně do pravý zatáčky a jak to chytlo odstředivou sílu tak se to kolo i s tím plechovým blatníkem otevřelo a chytlo za osobák se kterým jsem se míjel. Jenže to bylo ještě v dobách kdy cestář něco znamenal a přijeli policajti z Brandýsa a na týpka viděl jste blikat ty oranžový majáky a on viděl a policajt mu povídá a proč jste se do tý zatáčky cpal když jste viděl oranžový majáky a on no já myslel a policajt no když jste myslel tak to máte za 200 Kč a buďte rád že jsem to udělal takhle. A ani to nepsal nic a týpek si musel škodu zaplatit sám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nechci nikomu šahat do svědomí ale z toho videa na nějž dal odkaz  Namor74 bych napsal že ano chyba na straně traktoristy bude dost jistě ale u toho řidiče z pohledu kamery bych to viděl tak jako že to viděl dost dlouho na to aby mohl reagovat a reakce přišla podle mě dost na poslední chvíli. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle mě je traktorista bezmozek , protože nechat stát traktor v noci naštorc přes cestu může jen hovado :myslim ,  jinak minulý týden chci předjet traktor s vlekem, jeli jsme cca 30-40, traktor samozřejmě vzadu na vleku nebliká, proto předjíždím..., ale když jsem skoro vedle něho, vidím že traktor bliká (doleva) 😉, tak brzdím (nic hrozného) a traktor odbočí doleva, ovšem jeho řidič na mě posílá hromy blesky 😯, tak zastavuju a jdu mu říct, že mu nebliká vlek..., traktorista říká že to není možné, že to kontroloval, tak zapíná v traktoru blinkr, vlek samozřejmě pořád nebliká, jdu k traktoru a vidím, že vlek není vůbec zapojený elektrikou k traktoru 😮, v tu chvíli se setkáme očima s traktoristou, on nic, přestal mluvit, žádný náznak omluvy, tak odjíždím...

píšu to proto, že jsem se setkal za život s tolika traktoristama, kterým něco nesvítilo, nebo vůbec měli ten stroj v hrozném bordelu a bylo jim to jedno,  mám prostě zkušenost, že když je traktor přede mnou na cestě, tak musím zpomalit, max. na dvojku a celou dobu co ho míjím pečlivě sledovat co se děje--je to zvláštní sorta, ti traktoristi :myslim:roker

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ozzy56 však netvrdím že ten traktorista je svatej jen jsem vyslovil názor že podle toho videa měl řidič čas na nějakou reakci.  To že si traktoristi při zapřahání vleků nekontrolují nebo se nenamáhají zapojit elektriku tak to je bohužel věc poměrně častá.  Já jsem byl svědkem i toho že v jistém obchodním řetězci se nepropojovala elektrika ani mezi tahačem a návěsem když jsem na to šoféra upozornil tak mi řekl že to nezapojil schválně že to na tahači vyhazuje pojistky tak jsem mu řekl ať se vrátí že to nechám přeložit na jiný návěs tak mi řek že jeden jenom rovně po dálnici a že elektriku řešit nebude a když by byl průšvih tak řekne že to fungovalo pravda je že tam jsou dva kabely takže obrysovky svítily ale jinak nesvítilo nic na to návěsu. Když se vrátil návěs jsem odstavil a museli to odtáhnout do servisu na výměnu svazku šéf mě měl rád protože to stálo děsný peníze. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z môjho pohladu sofera OA tie pluhy nie je vidiet a na dialku uz vobec nie, dialkove svetla nemal zapnute, traktor v protismere, cize reagoval az ked ho zbadal po zasvieteni traktoristu zadnym svetlom.
Ale to su spekulacie a dohady.  a o predvidani ani nehovorim, predvidat pluhy napriec cestou a si nie je uplne prve co by ma napadlo pri strete s traktorom.
Podla mojho nazoro bolo kedysi dobre, ze sa robilo, pokial sa videlo, ak uz bola tma nerobilo sa na poli. zial, dnes sa uz robi bezne za tmy, posvietime a hotovo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...