Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

On-line služba aktualizace map Peugeot


Marianos

Recommended Posts

Ahoj, loni se mi podařilo stáhout aktualizace software a map (viz foto z roku 2019) ale auto to nějak odmítá (píše mi to verze není kompatibilní), stáhnul jsem to oproti VIN a dodržel postup při aktualizaci alespoň doufám. USB 3.0 format fat 32.

Momentálně je pro moje auto 0 aktualizací. V autě mám soft + mapy z roku 2017 před prodejem auta, auto koupeno u nás nové.

Mám asi ten lepší displej, protože mám originál 3D navigaci.

Tak nevím co dělám špatně. Prosím psát jenom k tomuto tématu, děkuji.

20201031_100513.jpg

20201031_100558.jpg

20201031_100614.jpg

20201031_100628.jpg

Bez názvu.png

20201031_095859.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Má no :D

Takže po pořadě:

1. máš tam neudělanou svolávačku - drobnost, mění se spona na trubce od turba :) 

2. jak jsem tušil, je to problém s verzi SW :) mapy novější si tam sám nenahraješ :( my je jako autorizák umíme nahrát, ale občas je to boj... např minulej tejden mi na půl dne umřel celej NAC, než jsme s francií vykomunikovali co se vlastně stalo :) víc ti napíšu do zpráv :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím ...

Takže po dlhej dobe konečne Peugeot uvoľnil nové aktualizácie, konkrétne nové mapy a nový software. Auto Peugeot 2008 1.6 blueHDi. Moje nadšenie však rýchlo opadlo. Mapy sa mi nepodarilo aktualizovať. Skúšal som snáď všetko - iný USB kľúč, iná licencia, opätovné stiahnutie inštalačného súboru, ... Chyba: ako obrázok u užívateľa Marianos: Verzia nie je kompatibilná s hardwerom. Už som nedúfal, ale asi na desiaty pokus sa to spustilo,čo som fakt nechápal a inštalácia máp sa podarila. Bohužiaľ inštalácia novšieho softweru stále hapruje s tou istou chybou. Paradox na tom všetkom je, že keď som to robil pred rokom, tak všetke prebehlo hneď na prvý raz. Nedalo mi to a kontaktoval som telef. asi 3 servisy Peugeot. Jednému som sa vôbec nedovolal, druhý mi sľúbil, že sa mi ozve servisný technik - bohužiaľ ostalo iba pri sľube a tretí skonštatoval, aby som počkal mesiac , dva a skúsil to znova, nakoľko môže byť problém v samotnom inštalačnom balíku. Priatelia, ktorý majú konkurenčné značky iba krútili hlavou, nakoľko u konkurencii je to bez problémov a dokonca si aktualizujú mapy štvrťročne nie ako u mňa jeden, max. 2x ročne. Nehovoriac o problémoch s pripojením na Mirror Link a Android Auto. Peugeot by sa asi mal konečne spamätať a určite sa pustiť čím skôr do podpory pre užívateľov a nie iba vyrábať autá na bežiacom páse a potom čau pa.

Takže moja otázka, čo ďalej ??? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ChouLu - no tak to sa určite stavím len mi proste nejde do hlavy ten princíp. To už chcú zarábať aj na takých veciach, ktoré by si podľa návodu mal v pohode zvládnuť aj bežný užívateľ ??? Prečo potom dávajú návod na web.... stačilo iba napísať, že nahratie máp a softvéru iba v autorizovanom servise a najlepšie za cenu aspoň 50,- euro. Niet čo dodať.

Upraveno uživatelem dreamer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...