Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

filc ze spodní strany kapoty


Jirka1982

Recommended Posts

před 2 hodinami, jareka napsal:

Dávam za pravdu.Nedal som nič a zvieratko sa presťahovalo o 2 autá na parkovisku ďalej.Mimochodom,chceli vtedy za nové okolo 120€.

 

koupil jsem kryt pod motor, jen jsem si ještě nenašel čas to tam namontovat. Ale věřím, že pak se tam kuna kolem toho krytu nedostane. vychází to docela natěsno, nejširší mezera co tam kde pak bude, vychází tak 3cm na šířku, tak snad se tím to zvíře neprotáhne.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to tě zklamu--ten spodní dekl pod motorem není pro kunu problém, vyzkoušeno, proto píšu  ☹️

na Berlingo chtěli za ten tapec kapoty krásných 3500 Kč, asi neví, kolik je za to piv 🤠, takže jsem zbytek vyrval, zahodil a jezdil bez něho

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

koupit materiál na odhlučnění a udělat sám není špatný nápad (když to tam musíš mít), protože pokud koupíš origo tapec, hrozí zase potrhání kunou, protože firma PSA používala do těch tlumících materiálů něco, co těm kun(d)ám chutná ☹️ (jsem někde četl), navíc to bude i levnější

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pojištěné auto je, ale spoluúčast je tuším vždy min 2000, takže se moc nevyplatí cokoliv drobného řešit přes pojišťovnu. Např. za dobouchání od kroupů chtěli spoluúčast 5000, tak jsem je poslal někam a nechal jsem to tak. S tím filcem jde ale o to, že až pojedu z jara na garančku a nebudu to tam mít, tak mi to tam dají, páč řeknou, že to tam být musí a naúčtujou mi 2800 + práce.

jinak Péťa dík za odkaz, snad to z toho vraku seženu.

Upraveno uživatelem Jirka1982
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele já jsem kdysi pořídli z WISHe od čínských dětí jak já říkám takovej je to jako hustější molitan a z jedné strany je na tom samolepicí vrstva az druhé strany něco na způsob alobalu nebo hliníkové folie. Viděljsem to na youtube u Dan Hanuš on to používal na odhlučnění v autech dával to na celou plochu podlahy a tak různě. Nebylo to asi ani moc drahý už to je pár roků akorát jak to byl velký balík tak mi to rafli financové a musel jsem doplatit nějaké poplatky ale i tak to v té době vyšlo levněji než podobný materiál kupovat tady. Mám to v C2 nalepené zevnitřku kapoty a tam kde prosvítala ta pěna jsem to přelepil hliníkovou lepicí páskou je to vidět tady

WP_20201104_15_00_58_Pro.thumb.jpg.06615d48018bbdc5523c0db84285e392.jpg 

Zkušebně jsem s tím vylepil i řidičovo dveře a zvuk při zavírání se změnil jestli to má nějaký tlumicí účinek je asi k diskuzi ale minimálně to funguje jako tepelná izolace ale známý si tím obkládal plechovou dodávku a i tam je za jízdy patrná změna oproti klasické plechové dodávce.  Bráchovy odešel na octávce na vrchním krytu motoru ten molitan který tlumí hluk a teplo tak si s tím hrál jedno odpoledne a nalepil tam tohle a tam to taky vcelku funguje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Petr 3008
před 45 minutami, zzipCZ napsal:

S garančkou nestresuj. Nikdo ti tam nebude dávat co nechceš. Navíc je to jen odhlučnění na bezpečný provoz auta to nemá žádný vliv.

Přesně, to tam vůbec být nemusí..hluková izolace se dokonce do nějakých 2008 v základu vůbec nedávala 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...