aitos 2 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Rád bych pořídil na krátkou 207 nosič kol. A zdá se mi praktický ten za zadní dveře. V ulici jsem viděl něco na tento způsob https://nosice-kol.heureka.cz/thule-clipon-high-9106/ Jenže bych raději nějaký lacinější, co poradíte? Jeví se mi to lepší, že tam zezadu dosáhne na rozdíl od střešního i zbytek rodiny. Nejlépe takový, aby pak šli otevírat 5. dveře. Kouli zatím nemám a nechci kvůli tomu zřizovat. Quote Link to post Share on other sites
valenta.ivan 22 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 (edited) Choď do predajne a odskúšaj si ho na aute. Ani bez bicykla neotvoríš zadné dvere bez pomoci z nosičom. Len dva bicykle majú cca 30 Kg a viac a tlmiče zadných dverí to neudržia otvorené. (ani váhu nosiča) Mám nosič na ťažnom a bez problému motorovú kolobežku ,alebo dva elektrobicykle, Edited October 24, 2020 by valenta.ivan Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts