Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Xiaomi redmi note 8 pro - stahovani priloh emailu


Scratch

Recommended Posts

Zdarec, nevite nekdo jak mam nastavit prilohy ke stahovani v emailu u seznam.cz v aplikaci gmail, jako widget, stahne to napr. Mp4 o velikosti 8 mega a nestahne to prilohu 22 mega ve fotkach. Neumim najit nejake omezeni. Je nastaveno stahovani priloh, je to jen na wifi, protoze mama data nema a ja proste neumim najit dalsi nastaveni jako treba omezeni velikosti 😭😭😭😭

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych s ní neměl pozitivní zkušenost, tak bych jí nedoporučoval :myslim  Kdybych měl dát u všeho na recenze "uživatelů", tak jsem už v Bohnicích :autStačí mi to, co zažívám v práci. A to je bankovní prostředí, ne support zametačů ulic (se vší úctou, nic proti nim).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám Xiaomi 

nemám problémy s přílohama,samo se mě to zeptá v čem to chci stáhnout tak odkliknu a je otevřeno

mám e-mail na seznam i na centrum

Ale jsem jen uživatel,moc tomu nerozumím

Upraveno uživatelem vendelinek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no v bance jsem měl možnost chvíli pracovat a o lidech v bankovním sektoru mám své informace, a hodnocení, které zcela pozitivní není :D Tenkrát mi to dost otevřelo oči a můj sen o práci v bance byl ihned pryč :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velikost přílohy

Maximální celková velikost přílohy, kterou lze připojit ke zprávě na Seznam Emailu, může být 25 MB. Při přikládání příloh ke zprávě je ovšem vždy nutné počítat s tím, že výsledná zpráva bude přibližně o třetinu větší, než jsou všechny přikládané soubory. Toto navýšení je způsobeno samotnou architekturou e-mailu a řešením přenášení souborů v textové formě (podrobněji o kódování Base64 na Wikipedia.cz).

ZDROJ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci zakládat nové téma... máte někdo na androidu Outlook? Jde tam nějak vypnout sdružování do konverzací? Já v tomhle spojeném nejsem schopnej nic dohledat.... případně prosím o tip na nějakýho jinýho email klienta... ve starém sony byla suprová aplikace přímo v OS, ale obchodě jí nevidím... a Xiaomi nic takovýho nemá a gmail klient mě nějak nikdy nenadchnul.... Jinak by ten outlook byl fajn, ale to spojování mě kaká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já používám Aqua mail, má obrovské množství nastavení a max mi vyhovuje. Chce to zkusit, protože každý má potřeby trošku jiné. Já třeba nemusím, když dělá aplikace i další věci např. kalendář apod. Vzniká zbytečná duplicita. Ale tip od @vagi je jako vždy dobrý. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Už outlook nemám, jedu na tom BlueMail a zatím docela spokojenost. Myslím, že to co říkáš ty @MJSytic, tak sloucilo všechny mailové schránky do jednoho ještě většího curbesu, ale už si nejsem jistý. Já teda potřebuju mít přístup minimálně na tři maily zároveň, ale oddělené s ohledem na docela velký denní provoz na každém z nich. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...